Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 11-12-2009, 20:16   #4881
Abor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Zizka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Avision
Świat: Morgana
Poziom: 95
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez viov Pokaż post
Abor, kurwa weź się zastanów co taki frajer jak ty, może sobie pozwolić na serverze ? Dajesz za to nieźle czadu na forum

Wiszu, załóżmy, że śpisz po 7 godzin dziennie, do tego uczysz się lub pracujesz, co zajmuje ci jakieś 9 godzin razem z dojazdami. Patrząc na twoje wpisy na pskonejocie grasz średnio po 7,5 godziny na dobę (7 + 9 + 7,5 = 23.5 a więc zostaje ci 30 minut na posiłki oraz higienę) co może ci jedynie pozwolić na szybkie ugłaskanie niemca w kiblu maksymalnie raz dziennie. I ty kurwa śmiesz mi mówić o pannach hahahahaahahah

Muszę przyznać, że wiele traciłem nie flamując ;D

ty zastanow sie, czy chcesz byc kims na serverze czy miec ogarniety ryj i rl.

nie zmieniaj tematu, sam fakt ze musiales sie porownac sie z wiszem znaczy ze cie to dotknelo. idac dalej tym krokiem, chciales sprawdzic czy jest tak naprawde (bog wie co bys zrobil gdyby cie tam zbesztali powiesilbys sie?). no ale znalazly cie jakies paszczury (bo jakie normalne laski wchodza na takie witryny) i cieszysz ogora ze jeszcze nie jest az tak zle, i ze to lustro co peka gdy widzi twoj ryj, to tylko jakas wada produkcyjna przyjdziesz caly wesoly do pokoju siadziesz do kompa napniesz napleta na forum i jestes dumny i zadowolny high five mate oby tak dalej, na pewno beda z ciebie ludzie !! obys znalazl 'zestaw ogarniecia sie' pod choinka, merry xmass !!!!

Abor jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.