Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nuriel
A co Ty mi tu będziesz z godnością wyjeżdżał na forum dotyczącym gry komputerowej? Gdzieś ja ściemniałem? sprawdź najpierw dobrze. Na kuzynów psioczyć nie zamierzam, tak jak jeśli nie zauważyłeś nie psioczę na nikogo - bo to Wasza sprawa co robicie i dużo mnie to obchodzi. Jeżeli miałyby tu się wypowiadać obiektywne osoby, to dyskusję prowadziliby Homar z Teemzetem, a reszta by miała bana, dlatego nie praw mi tutaj moralitetów.
|
I jak zwykle odwracasz kota ogonem. W moim poprzednim poscie najistotniejsze bylo pierwsze zdanie. 'Wam' bylo okresleniem czlonkow twojej gildii, w tym przypadku chodzilo o Sheriona. Jednak o tym nie napisales nic,
A co do godnosci, to uwazam ze trzeba ja miec bez znaczenia czy jestes uczestnikiem forum gry komputerowej, milosnikow bluesa, czy hodowcow papuzek falistych. Dopoki za klawiatura siedzi czlowiek nalezy pamietac ze za slowa ponosi sie odpowiedzialnosc. Jesli uwazasz inaczej to jest to forma samousprawiedliwienia... Wg. nowoczesnej psychologii, samousprawiedliwianie jest forma patologii osobowosci. Radze przemyslec.