Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkapamujwruk
tez cie kocham.
rzadz sobie teraz swoja potezna gildia,tak ci zalezalo na wyjebaniu kogos kto cie otwarcie krytykuje i jeszcze czasami osmiela sie cos powiedziec (!)
nie wiem co ci po tym i czemu ci tak odjebalo na punkcie wladzy ale po co o tym dyskutowac,over & out,milej nocy
|
WLADZY? HAHAHA powiedział karoleer
czy to nie ty pierdolileś smuty "wbije 200 lvl bede lurowa a wy będziecie blokowac wyjscie?" człowieku Tobie ta gra zryła tak banie że to głowa mała. Dwa - gildią nie muszę rządzić, komu jej bym nie przekazał każdy powie, że to jednak ja powinienem mieć lidera. Trzy - ty nie rozumiesz i nie potrafisz zrozumieć, że ta gra nie kręci się tylko wokół twojego tyłka. Wracaj na tibia.de pisać posty jak to ty 'U*******ASZ SOLO LUDZI A RESZTA TYLKO WYJŚCIA BLOCZY'. Cztery - mi nie odjebało na pkt KASY, WŁADZY, leczy żeby mieć GP to już nawet sprowadziłeś się do tego żałosnego 'HAKA' Potockiego, odziwo nie tylko Potcki stacił na tym, ale i noobchar Kusia, do którego tak samo miałeś passy. Tak więc nie mów mi jaki jestem tylko spójrz w lustro i czasami pomyśl co ty od*******asz, bo mógłbym wymieniać tutaj całą noc ile razy przekręcałeś nas na GP`ki. Wkońcu dobiłeś do tej granicy, że powiedzieliśmy Ci 'GOOD BYE'. Tyle na dzisiaj.
Jakiś ss