Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kino_000
i wlasnie o to chodzi, wiec na ch.j sei smiejesz ze lesia piesia skoro miales to samo? zawsze fajnie byc takim kul typem i wytykac wpadki wrogom, prawda?
|
Ty, ale ja mam wyjebane w to, co o tym myślicie.

Co więcej naprawdę pierdoli mnie to, czy pomogło mu paść 500 osób, czy wyjebał się sam, bo jest niedojebany, albo ma pakiet dysmózgowi.
Poza tym, jeśli rozpatrywać to pod kątem fragów - nie byłoby nic dziwnego w tym, że padłem od 2 najwyższych sorców i druida na serwerze, bo przy dobrym combo (paraliż i spam ue), podejrzewam, że wyłożył by się nawet większy ek.
Zastanawia mnie tylko to, jak niedopierdolonym kretynem trzeba być, by na jednym serwerze (Morgana) walczyć przeciw tym, którym pomaga się na innym (Kyra), ale spoko, widocznie stopień rozjebania mózgu lesia wykracza poza jakąkolwiek zdolność mojego pojmowania.
Anyway, również sprzedam chara z full eq (army do skilla, demon arm, yalahari, skullcracker, nightmare shield, hellforged axe, dwarven legi, parę demon helmetów, 2x soft boots, 60 key ringów), trochę pacc jest, jeśli kogoś to robi - addony też są, domek jest (wart sporo, bo ponad 500k mi zań oferowali), dużo lokacji odblokowanych, ma warna. Dorzucę 1kk na start, chyba, że ktoś chciałby więcej, to możemy ponegocjować.

800pln, nie mniej.