Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek
Ty, ale ja mam wyjebane w to, co o tym myślicie. 
Co więcej naprawdę pierdoli mnie to, czy pomogło mu paść 500 osób, czy wyjebał się sam, bo jest niedojebany, albo ma pakiet dysmózgowi.
Poza tym, jeśli rozpatrywać to pod kątem fragów - nie byłoby nic dziwnego w tym, że padłem od 2 najwyższych sorców i druida na serwerze, bo przy dobrym combo (paraliż i spam ue), podejrzewam, że wyłożył by się nawet większy ek.
Zastanawia mnie tylko to, jak niedopierdolonym kretynem trzeba być, by na jednym serwerze (Morgana) walczyć przeciw tym, którym pomaga się na innym (Kyra), ale spoko, widocznie stopień rozjebania mózgu lesia wykracza poza jakąkolwiek zdolność mojego pojmowania.
|
No to teraz pokazałeś Wiszu swoją inteligencje, najbardziej podobał mi się argument o dysmózgi człowieku którego nie znasz.
I nie wiem czy Kłosu to Morgana(chociaż możesz mówić o kimś innym). Ale bardziej to ludzie z Morgany, pomagają Lesiowi na Kyrze(jeżeli chodzi o kogoś innego).
19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen.
19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE
19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty
19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA
|