Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 14-12-2009, 08:40   #4921
Serowel
Użytkownik Forum

Serowel's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice

Stan: Aktywny Gracz
Serowel ma numer GG 10080080
Domyślny

Wiszu, jakby jeden Cię sparaliżował to tylko 2 by Cię mogło bić przez następne 2 sec. Bez bota powinieneś się nie wykulać.

Drogo się cenicie za te chary. Ja, nieco niższego knighta kupiłem za 700k, bez warninga, 25lvli mogę sobie w miesiąc podbić. Zważając na to, że nie można by było Twoim kontem bocić to musisz szukać naprawdę dobrego frajera.
Chciałbym Cię uświadomić iż kyra jest nieco popierdolonym serwerem. Tam strony zmieniają się co chwile. Po naszej jest bsp, troche spainów z morgany i ludzie którzy śmieją się z flow co to ich charami latali na morganie. Po drugiej stronie masz dempaha i ma do nich adde dojść. Oczywiście ty nic nie wiesz, nigdy tam nie grałeś ale bez sensu pierdolisz.
To ty od nas padasz na otwartej przestrzeni od 45lvli.
Już właściwie szliśmy lesiowi pomóc na hellspawny, bo wyjątkowo mało osób go trapowało, biło, coś koło 20. Przy czym okazało się że w jednym momencie przed wejściem zalogowało i od razu wylogowało paru typa. Dziwne? Tylko chcieli wbić nam na plecy. A że lesiu tam expił, nie miał dużo potków to go lada moment zwastowali.

Endrju88, 700zł? To nie tibia 7.8~

ej, bardol

cze
Serowel jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.