Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 14-12-2009, 09:58   #4922
Wiecznyodpoczynek
Użytkownik Forum

Wiecznyodpoczynek's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leslaw Pokaż post
HAHAHAHAHAH, kurwa wiszu choć nic złego na Ciebie nie powiedziałem to jedziesz mi XD aaaaaaa to pewnie za ta nmary co wyjebałem Cię z nich jak pierdolonego nooba :< so sad meeeeeeeeen, widzisz jednak mogłem więcej od Ciebie na morganie HAHAHA
Tak mnie wyjebałeś, że Thumedan, który przyszedł mnie na*******ać z tobą więcej na*******ał w ciebie niż we mnie, elo, elo. A wyszedłem, bo poprosił mnie o to Wadee i zrobiłem to tylko dlatego, że nie byłem zadeklarowany jako osoba biorąca udział w wojnie.

@ Kakej
Nie wiem jak Ty, ale ja nie ogarniam jak można (przykład totalnie teoretyczny) na meczu jednej drużyny wpierdolić kosę człowiekowi, a na meczu innej razem z nim kibicować - dla mnie to jest co najmniej kretynizm.

@ Serowel
To ty od nas padasz na otwartej przestrzeni od 45lvli.

Tak samo jak w Venore, Vdl, przed Ab i Wolftower oraz w Thais, albo na waspach w Ab, tak? xDDDDDDDDDD
Bo to chyba były jedyne akcje, na których wyszliście na otwartą przestrzeń
Co więcej wyjebane mam jakie rotacje są na Kyrze, ale jak ktoś zachowuje się jak perkusista z zespołu downa, to nie moja wina.

Apropos mojej postaci - nie sprzedam jej taniej, bo się nie opłaca. Sprzedając luksusowe eq (czyli np. 60 key ringów, armory do skilla, demon army, etc.) i zostawiając sobie tylko niezbędne rzeczy można naklepać 3-4kk, co daje około połowę wartości postaci, a nie uważam, by 400pln za takiego EK to było dużo.
Wiecznyodpoczynek jest offline   Odpowiedz z Cytatem