Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 15-12-2009, 07:30   #4937
Serowel
Użytkownik Forum

Serowel's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice

Stan: Aktywny Gracz
Serowel ma numer GG 10080080
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek Pokaż post
Tak mnie wyjebałeś, że Thumedan, który przyszedł mnie na*******ać z tobą więcej na*******ał w ciebie niż we mnie, elo, elo. A wyszedłem, bo poprosił mnie o to Wadee i zrobiłem to tylko dlatego, że nie byłem zadeklarowany jako osoba biorąca udział w wojnie.

@ Kakej
Nie wiem jak Ty, ale ja nie ogarniam jak można (przykład totalnie teoretyczny) na meczu jednej drużyny wpierdolić kosę człowiekowi, a na meczu innej razem z nim kibicować - dla mnie to jest co najmniej kretynizm.

@ Serowel
To ty od nas padasz na otwartej przestrzeni od 45lvli.

Tak samo jak w Venore, Vdl, przed Ab i Wolftower oraz w Thais, albo na waspach w Ab, tak? xDDDDDDDDDD
Bo to chyba były jedyne akcje, na których wyszliście na otwartą przestrzeń
Co więcej wyjebane mam jakie rotacje są na Kyrze, ale jak ktoś zachowuje się jak perkusista z zespołu downa, to nie moja wina.

Apropos mojej postaci - nie sprzedam jej taniej, bo się nie opłaca. Sprzedając luksusowe eq (czyli np. 60 key ringów, armory do skilla, demon army, etc.) i zostawiając sobie tylko niezbędne rzeczy można naklepać 3-4kk, co daje około połowę wartości postaci, a nie uważam, by 400pln za takiego EK to było dużo.
Roszi, 400zl za takego ek to nie dużo, naprawdę, tylko bez warninga.
Jeżeli nie wiesz co tam się dzieje na Kyrze to zamknij morde plax : >

cze
Serowel jest offline   Odpowiedz z Cytatem