Zobacz pojedynczy post
stary 16-12-2009, 18:17   #1819
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zxcvbq Pokaż post
Alluchy ssają, jak grałem moim proelo gnomem mejdzem hordziaki mnie nie biły przy lvlowaniu, nie kampiły w paru ani nic z tych rzeczy(ofc czasami były wyjątki) gdy lvlowałem hordziaka alluchy gdy tylko widziały, że mam mało hp to od razu próbowały zabić - gdy miałem max to trzęsły portkami :<
nawet kumple z RL które grają alluchami mówią, że to alluchy z reguły zaczynają. Jakby nie patrzeć to najbardziej chujową postacią z wowa jest król humanów który jest zjebanym rasistą i gdyby nie on i inne pojeby które myślą tak samo, to wojny Horde vs Alliance by nie było! Alluchy są be i nie wolno nimi grać (chyba, że gnomami mejdzami i dwarfami rogue'ami bo one są pr0).

Edit: Alluchy mówią, że wina leży po obu stronach bo czują się winni, a hordziaki nie, bo to faktycznie (wg. fabuły wow'a) nie ich wina!
Om ty jesteś człowieku pojebany. Co do części o ally, mogę powiedzieć dokładnie to samo o hordzie. Krótko mówiąc, w dupie byłeś, gówno widziałeś, bo nie kontrolujesz gry tych wszystkich 12mln graczy. To po pierwsze.

Po drugie Varian to najlepszy, zaraz po Thrallu (który imo jest ikoną wowa) faction leader. Może poczytaj jego historię, bo widać mało wiesz. No tak, jakby niemcy na twoich oczach zamordowali okrutnie twojego ojca, to ty byś ich kochał.
W ogóle, kiedy grałem w hordzie miałem podobne poglądy. Kiedy zacząłem grać w ally, zrozumiałem że te wszystkie płacze "(przeciwna frakcja) to **** **** ****" to zachowanie godne małych dzieci. Poczytaj czasem wowwiki, naprawdę wiele się dowiesz.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem