Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 16-12-2009, 20:22   #19091
ElderYousi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 08 2009

Domyślny

czytajac to co pisze mop az mna obraca :C
taki szczegol, ze niejestes najnizszym lvlem ktory kiedykolwiek zrobil anni ( nawet konczac solo) zeby sie uwazac za bosa
i te twoje " pozdro geneziski (aka dziwki) i moj wulfik moj super misieq o boze o boze" i jeszcze " dlugo oczekiwany" - lv jak wpadnie to wpadnie ;c
podsumowywujac jestes "dziwny" w najgorszym tego slowa znaczeniu, bo to co robisz i piszesz/mowisz nie jest normlane

smiejesz sie ze tomur "nieogarnia" i wtedy pada anka?
jestem ciekaw ogaru twojego "wulfika" bo z tego co pamietam ostatnio mu na dhq niewyszlo? czy jak to tam bylo mniejsza z tym, idz na poi, bierz 4-5 jugow i je sobie odluruj, albo bierzcie po 6 mobow na darkach i jestem ciekaw jak beda sie konczyc wasze hunty ( oczywiscie na hp koksie :C)

apropo tabelki to ci powiem ze niema sie czym przejmowac, anka no lifuje co sam przyznam (sam tez jak moge i mam czas to lubie) ale ded to ded, to nie assassin's creed ze po zgonie ci wczytuje czy saper ze 1 wpadka i cisniesz od nowa. stac ja na to bo ona zarabia wiecej dziennie czasem z tomurem niz ty z "wulfikiem" przez tydzien

odrazu ci mowie ze jak chcesz sie przyczepic tabelki mojej na ed czy kozaku to powiem ci ze mam pecha do neta, albo szaleje (tak jestem hardkorem), bo miec msa i przy 2 mobach walic ue jak shumi czy inne lapsy to ja dziekuje

moze sie troche rozpisalem, zrobilem bledow, ale wywalone

BAWMY SIE