Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Ojej, tak się składa, że pracuję w Blizzardzie.
|
Nie ładnie kłamać
Cytuj:
A gdzie ja cię obraziłem? Chyba, że "Omg ty jesteś człowieku pojebany" cię obraża. Ale jak kumple tak do ciebie żartobliwie mówią, to jest ok, co nie? Bo mi jakoś to nie przeszkadza.
|
Cóż fajnych masz "kolegów" skoro tak do Ciebie mówią. Przyjmij moje wyrazy współczucia.
Cytuj:
Nigdy nie grałem paladynem. Nigdy nie grałem DK. Nigdy nie grałem melee nawet Poza tym nie wiem po czym wnioskujesz takie coś, więcej wymysłów? Nie masz lepszych argumentów? No tak, takie wjeżdżanie tylko pokazuje, że wow i twój 80lv paladin to twoje 'rzycie' (no tak teraz pewnie grasz DK)!!
|
To nie był argument, ale skoro musisz się ich wszędzie doszukiwać to Ok. To, że grasz paladynem (teraz DK) było wywnioskowane po twoich wypowiedziach rodem z gimnazjum, a co ciekawe było również metaforą twojej domniemanej ułomności, którą potwierdziłeś (z czytaniem ze zrozumieniem nie mają problemów dzieci w podstawówce a ty masz już 18 lat).
Cytuj:
Co ma piernik do wiatraka panie "mam swietny gear i super gildie i toc 25 hc zrobiony". Oceniasz po gearze? Powodzenia.
|
Ma dużo, denerwują mnie ludzie, którzy po przeczytaniu biografii postaci czy czegoś tam jeszcze i po wbiciu 80lvlu swoim paladynem (lub DK) myślą, że są proel0 znawcami wow'a i nie wiadomo jak w niego wymiatają.
Cytuj:
Nooo tak, przydupasy trolle ktore w sumie moglyby mieszkac gdzie indziej, taureni ktorzy praktycznie przyjaznia sie z Night Elfami, UD ktorzy sabotuja samych siebie, i blood elfy ktore wczesniej jako high elfy walczyly z orcami. Coz za trwale ugrupowanie.
Nie wiem czemu ally to sojusz na sile. Ludzie i dwarfy od dawna trzymaly ze soba, gnomy to przeciwienstwo goblinow, ktore teoretycznie sa w hordzie, Night Elfy dzieki Tyrande zaprzyjaznily sie z ludzmi, w koncu Draenei'e, ktorzy czcza swiatlo tak jak ludzie (nie mowiac juz o slynnej zasadzie wrog waszych wrogow jest moim przyjacielem).
|
Podobno to ja jestem fanboi, a żadnych argumentów nie przedstawiłeś. Niby jesteś zajebistym znawcą lore a nei wiesz dlaczego trolle mieszkają tam gdzie mieszkają? Taureni są neutrali w stosunku do każdej frakcji jednak przysięga złożona hordzie nie przestanie ich zobowiązywać. Ud sabotują samych siebie? Może tym wysokiej jakości szlamem pływającym w undercity? One nawet go nie czują, a windrunnerka najwyraźniej lubi ten kolor. Blood elfy nigdy nie walczyły z hordą, może chodziło Ci o HiElfy? Horda wtedy była częścią płonącego legionu dopiero później ostatecznie wyzwoliła się z jego wpływów możesz przeczytać o tym na swoim ukochanym wowwiki. Dwarfy mają wszystkich w dupie mogłyby sobie kopać pod ziemią, gdyby nie ciekawość świata, twoją drogą negowania można by powiedzieć, że przyłączyły się do ludziów bo horda ich nie chciała, jednak prawda jest taka, że był to dla dwarfów dobry biznes (handel z ludzmi) i zapewniali im ochronę podczas gdy oni mogli zwiedzać sobie northend czy jakieś tam dziury w ziemi. Gnomy to nawet nie przeciwieństwo goblinów (których o dziwo nie ma w hordzie, nawet praktycznie), gnomy były zajęte własnymi sprawami i gdyby nie katastrofa w gnomeregan na pewno by się do ally nie przyłączyły (z dwarfami miały najlepsze stosunki ze względu na handel i w zamian za przechowanie ich w ironforge musiały się jakoś odwdzięczyć chcąc czy nie chcąc). Night elfy nie są po stronie alluchów tylko przeciwko zielonoskórym grubasom, którzy ścinają ich biedne drzewka (kwestia wygody, a nie oddania ludzią). Dranei dołączyły do przymierza bo myślały, że to ta sama horda która doprowadziła do zniszczenia ich dawnego domu.
Cytuj:
Po Wotlku bedzie kompletnie zbyteczna postacia. Ma dosc ciekawa historie, ale jednak jest pod Thrallem i Varianem.
|
Bullshit. Przeprowadzi ona atak na państewko worgenów gdyż po buncie w Uc musi bardziej słuchać się dowódców hordy, thrall odchodzi na drugi plan zajęty innymi sprawami a na jego miejsce wchodzi Garosh.
Cytuj:
Aha i moze przestalbys pojezdzac tylko zaczal normalnie dyskutowac? A jak nie potrafisz, to nawet nie zaczynaj.
|
Tutaj padłem i dostałem ataku śmiechu wypluwając pysznego babcinej roboty pierniczka.
Reasumując gówno wiesz, a się wypowiadasz. Zmarnowałem na ciebie "wall of text", ale bądź pewny, że drugiego już nie zmarnuję - szkoda czasu (i zmarnowałeś mi pierniczka).