Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zxcvbq
Cóż fajnych masz "kolegów" skoro tak do Ciebie mówią. Przyjmij moje wyrazy współczucia.
|
Oh Boże, a mówią że to ja jestem spięty.
To powiedz mi, co? Bo NIGDZIE nie napisałem, że gram palem czy dk, zresztą co to ma do tego? Gdyby nie paladyni to płakałbyś że twój dps bez kingsów i might / wisdom suxuje. Jak ja uwielbiam ludzi, którzy myślą stereotypami. Jeszcze bardziej uwielbiam niespędzanie z nimi żadnego czasu.
Cytuj:
|
ale skoro musisz się ich wszędzie doszukiwać to Ok.
|
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez wikipedia
Dyskusja (łac. discussio - roztrząsanie) - jeden ze sposobów wymiany poglądów (poparty argumentami)
|
Cytuj:
|
To, że grasz paladynem (teraz DK) było wywnioskowane po twoich wypowiedziach rodem z gimnazjum
|
Słabo wnioskujesz. Po prostu na siłę próbujesz mi dokopać. Od razu dodam - nie uda ci się. Aaa do twojej wiadomości, prepaid skończył mi się 2 dni temu

Więc aktualnie nie gram
Cytuj:
|
a co ciekawe było również metaforą twojej domniemanej ułomności, którą potwierdziłeś (z czytaniem ze zrozumieniem nie mają problemów dzieci w podstawówce a ty masz już 18 lat).
|
Maaaamoooo, a ja ten chłopiec mówi, że jestem ułomny

Z czytaniem ze zrozumieniem nie mam problemów, nie martw się o mnie

A swoje domniemania zachowaj dla siebie, ja mogę sobie domniemać, że też jesteś ułomny, bo mi się twoje posty nie podobają.
Cytuj:
|
Ma dużo, denerwują mnie ludzie, którzy po przeczytaniu biografii postaci czy czegoś tam jeszcze i po wbiciu 80lvlu swoim paladynem (lub DK) myślą, że są proel0 znawcami wow'a i nie wiadomo jak w niego wymiatają.
|
Ehh... Dlaczego wypowiadasz się na mój temat, nic o mnie nie wiedząc? Nie wiesz ile przeczytałem, więc nie zgaduj. A twoje dowcipy z paladynami i dk są już stare i nudne, idź do mamy i poproś o nowe.
Cytuj:
|
Podobno to ja jestem fanboi, a żadnych argumentów nie przedstawiłeś.
|
Widocznie mamy inną definicję argumentów. A ja fanboiem ally nie jestem. Widzę w Ally trochę wad, tak jak widzę je w hordzie. I kiedy miałem prepaida, chętnie logowałem się na postać z Hordy żeby posiedzieć w orgri. Aktualnie w ally trzymają mnie worgeni, którzy nadejdą wraz z Cataclysmem.
Cytuj:
|
Niby jesteś zajebistym znawcą lore a nei wiesz dlaczego trolle mieszkają tam gdzie mieszkają?
|
Wiem czemu tam mieszkają. Ale mogli by już wrócić do siebie a nie siedzieć przy orkach.
Cytuj:
|
Taureni są neutrali w stosunku do każdej frakcji jednak przysięga złożona hordzie nie przestanie ich zobowiązywać.
|
Przysięga? Chyba raczej wdzięczność Thrallowi za pomoc w odzyskaniu ich terenów. Jak myślisz, co się stanie, gdy Thrall odejdzie z Hordy, a Garrosh każe Taurenom zaatakować Night Elfy?
Cytuj:
|
Ud sabotują samych siebie? Może tym wysokiej jakości szlamem pływającym w undercity? One nawet go nie czują, a windrunnerka najwyraźniej lubi ten kolor.
|
Poczytaj sobie o chainie Battle of Undercity. Nie muszę chyba mówić, że Forsakeni od 5 lat szykują Nową Plagę, która ma zniszczyć wszystko co żyje i nie żyje (potwierdzają to questy z Silverpine i Hillsbrad Foothills).
Cytuj:
|
Blood elfy nigdy nie walczyły z hordą, może chodziło Ci o HiElfy?
|
A czy ja napisałem coś innego? Podobno to ja mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
Cytuj:
|
Horda wtedy była częścią płonącego legionu dopiero później ostatecznie wyzwoliła się z jego wpływów możesz przeczytać o tym na swoim ukochanym wowwiki.
|
Horda częścią płonącego legionu? Huhu, gdzie to, znawco wyczytałeś. Horda została zmanipulowana przez Płonący legion, który zagroził im, że Draeneie chcą ich wybić.
Cytuj:
|
twoją drogą negowania można by powiedzieć, że przyłączyły się do ludziów bo horda ich nie chciała
|
1. Dwarfy były sprzymierzone z ludźmi na długo przed tym, kiedy Orkowie przekroczyli Dark Portal. Przymierze istniało już wtedy - między Lordaeronem, Stormwind, Gilneas, Ironforge, i miastami z Alterac / Arathi.
2. Twoją-moją drogą negowania można by powiedzieć, że Undeady i Blood Elfy przyłączyły się do orek, bo Alliance ich nie chciało. Poza tym wyobrażasz sobie Dwarfów z Orkami?
Cytuj:
|
jednak prawda jest taka, że był to dla dwarfów dobry biznes (handel z ludzmi) i zapewniali im ochronę podczas gdy oni mogli zwiedzać sobie northend czy jakieś tam dziury w ziemi.
|
Dwarfy były w Northrend, kiedy Arthas był jeszcze dzieckiem? :\
Cytuj:
|
Gnomy to nawet nie przeciwieństwo goblinów (których o dziwo nie ma w hordzie, nawet praktycznie)
|
Gnomy - małe, wkurzające, mają głupie teksty, uzdolnione technologicznie, przedmiot żartów.
Gobliny - małe, wkurzające, mają głupie teksty, uzdolnione technologicznie, przedmiot żartów.
Gobliny to będą takie Gnomy Hordy. I Gobliny teoretycznie SĄ w Hordzie, a raczej z nią współpracują bo mają, OH, DOBRY BIZNES. Z Ally współpracować nie chcą (polcam Zeppelin w Northrend, Howling Fjord, Westguard Keep).
Cytuj:
|
gnomy były zajęte własnymi sprawami i gdyby nie katastrofa w gnomeregan na pewno by się do ally nie przyłączyły
|
To samo można powiedzieć o Trollach. Tylko że gnomy odzyskują w Cata swoje miasto, a Trolle wciąż siedzą i nic nie robią.
Cytuj:
|
z dwarfami miały najlepsze stosunki ze względu na handel i w zamian za przechowanie ich w ironforge musiały się jakoś odwdzięczyć chcąc czy nie chcąc
|
Miały z nimi najlepszy kontakt, bo byli najbliżej.
Cytuj:
|
Night elfy nie są po stronie alluchów tylko przeciwko zielonoskórym grubasom, którzy ścinają ich biedne drzewka (kwestia wygody, a nie oddania ludzią).
|
Błąd. Odwdzięczają się ludziom ze pomoc w ochronie Hyjalu.
Cytuj:
|
Dranei dołączyły do przymierza bo myślały, że to ta sama horda która doprowadziła do zniszczenia ich dawnego domu.
|
A nie ta sama? Wielu Orków z Outlandu jeszcze żyje i ma się dobrze. Poza tym teraz Polacy wciąż nie mają dobrego stosunku do Niemców, a przecież to nowe pokolenie i w ogóle.
Cytuj:
|
Bullshit. Przeprowadzi ona atak na państewko worgenów gdyż po buncie w Uc musi bardziej słuchać się dowódców hordy, thrall odchodzi na drugi plan zajęty innymi sprawami a na jego miejsce wchodzi Garosh.
|
Nie zrozumiałeś mnie. Sylvanas od początku miała jeden cel - zemsta na Arthasie. Zemści się w ICC - i co dalej? Jej cel egzystencjalny minie. Teraz zostanie nie wiadomo po co, chyba po to, żeby doskonalić Nową Plagę. No i oczywiście, że musi wysłuchać rozkazu Warchiefa, w końcu jest pod jego władzą.
Cytuj:
|
Tutaj padłem i dostałem ataku śmiechu wypluwając pysznego babcinej roboty pierniczka.
|
Waloru na maturze za to nie dostaniesz.
Cytuj:
|
Reasumując gówno wiesz, a się wypowiadasz.
|
To samo mogę powiedzieć o tobie. Ale czy to ma sens? Jeden do drugiego nie trafi.