Zobacz pojedynczy post
stary 18-12-2009, 01:31   #1843
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Pierwsze słyszę. A miasto goblinów w Azsharze to niby czym będzie?
Sorka, sorka. Chodziło mi oczywiście o nowe miasto dla obecnych ras. To, że będzie miasto goblinów i najprawdopodobniej Gilneas to wiadome.
Cytuj:
1. Horda ma fajny klimat jeśli chodzi o brutalność i siłę. Jak już mówiłem, fajne jest posiedzieć sobie w Orgri i nawet posłuchać muzyczki. Z drugiej strony, nie znam nikogo komu nie podobają się alejki w Stormwind (w którym można zajebiście RPować) albo Ironforge, które jest perełką WoWa. Oczywiście nie każdemu musi się to podobać. Szanuję to, ale nie szanuję czegoś jak "ally suxxx horda ftw!!!!1 ally nooby glupie miasta maja bo som nooby a horda pro" albo "nie byłem tam ale chętnie wypowiem się negatywnie".
Osobiście powiem ci, że mi się na przykład nie podobają.
Co do stormwind - nie, że są brzydkie, ale... niby takie średniowieczne miasto w klimacie fantasy. Ale już wole sobie na to popatrzeć np. w Oblivionie na max detalach, a nie tutaj. Wydaje mi się naprawdę zwyczajne i w klasie RPowania IMHO ustępuje silvermoon.
Co do ironforge - nie podoba mi się zupełnie. Są tam olbrzymie posągi dwarfów itd, ale fakt miast wykutych w skale i obitych metalem nigdy specjalnie nie przypadał mi do gustu. Jak dla mnie o wiele bardziej klimatyczny jest Hordowe podziemne miasto - Undercity. Klimacik undeadów i fajna muzyczka robią swoje.
O Darnassusie... mam mieszane uczucie. Niby wewnątrz drzewa, niby leśne elfy, a masa tam kamienia. Exodar... Szkoda gadać. Baza wypadowa Fioletowego Power Rangera i tyle.
Z miasto hordowych to fakt, że Orgri nie prezentuje się zbyt okazale (jako wciąż budująca się stolica. Zobaczymy jak będzie w Cata) i jeśli porównać je do głównego miasta ally - SW to SW wypada lepiej.
Za to Thunder Bluff jest bardzo fajnie zrobiony. Idealnie pasuje do Taurenów i uwielbiam to miasto.
Cytuj:
2. Thrall chciałby zamienić z tobą słówko. Taak, albo Cairne.
W jakiej kwesti?
Nie mówie, że ally są dobrzy, a horda zła. Mówie o ogólnej konwencji jaką serwuje nam blizzard. Młody Saurfang pokazał odwagę i ruszył na Lich Kinga, po czym zginął. Za to Bolvar w ostateczności przeżył, został porwany i się opiera siły LK. Wielki bohater na miarę chłameryki. Mówi się, że to on zostanie nowym LK, bo jako jedyny jest na tyle wytrwały, cnotliwy, itd...
O tym mówię.
Cytuj:
I chyba śmieszne by było, gdyby postać, która praktycznie rządziła Stormwind przez 4 lata, jest jednym z największych paladynów i z całą mocą nienawidziła LK, z taką łatwością rzuciła by manatki i powiedziała "dobrze szefie, to co mamy do zrobienia?".
Gdyby LK chciałby mieć najpotężniejszego DK po swojej stronie by go wszamał Frostmournem i wskrzesił tak jak to zrobił z Saurfangiem (obecnie jego najpotężniejszy DK), Sindragrosą i Sapphirionem (Dwa smoczki o których sile chyba nie muszę się wypowiadać) i Kel'Thuzadem (który zginął w starym naxxie, po czym został ponownie wskrzeszony - także bardzo potężna postać). LK chce efektów, nie ważne jest jak je osiągnie. Nie wahał się rzucić na LHC, by dorwać Tiriona. Nie szczypał się z niczym by przekabacić Aleandrosa. Dlaczego niby znikąd zaczął szczypać się nad Bolvarem i chce go żywcem przeciągnąć?
Cytuj:
czyms takim jak Sen'jin village dla trolli, poprostu lokacja startowa.
Akurat nie xD.

Gobliny będą mieć swoją stolicę w Azsharze. A samą Azsharę na cześć Hordy tak przebudują (znaczy się zbombardują co trzeba), że będzie przypominać wielkie logo hordy (z samym miastem w centrum).
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem