"reaguje agresją"
Powiedz mi dziecko kto reaguje agresja? Mowie Ci spokojnie jak jest a ty zaczynasz płakać na forum. To że wyżalisz się w ten sposób nie sprawi że zmienię zdania o tobie, ok może i masz racje w pewnych kwestiach, ale popatrz na to z innej strony. 90% młodzieży która gra w pixele jest na etapie gim, i wiele z tych osób powtarza te gim któryś raz z rzędu. Nawet teraz widzę wiele osób 16-23 lata piszących ic, choc, rze. Gdyby nie to że pisząc posty tutaj przeglądarka nie poprawiała by błędów to pewnie co najmniej polowa z was pisała by jak totalny analfabeta.
Kolejna sprawa... ach tak level... Teraz owszem nawet 300 lvl to nie żadne osiągniecie, kiedyś dla "tibijczykow" owszem. Od tibi nie to że byłem uzależniony ale po prostu jak wróciłem z roboty fajnie było usiąść przy pixelach i iść z kumplami z miasta na hunt, na hasło dawać na browar wszyscy rzucali to i zapierdzielali do knajpy, ilu z was tak potrafi? Nie mowie że WY jesteście uzależnieni ale większość tak i nie mów mi że jestem nadal uzależniony czy jakieś inne rzeczy które Ci pan google podpowie. Jak dla mnie temat jest zakończony więc nie musisz próbować się wysilać co do następnego postu adekwatnego do twojego toku myślenia.
Zbieram się teraz do roboty bo dziś dyżur więc nie będę spamować na waszym "sprecious" forum
Żegnam i łapcie jakiś screen z pica: