Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Abor
po pierwsze - ja stwierdzam fakty  niczym sie nie chwale ( patrz swoje posty odnosnie wynikow z testow gim, ktore i tak uwazam za mientkie)
|
Tym też się nie chwaliłem, nawet nie pamiętam odnośnie czego to pisałem. Czepiliście się tego jak mucha kupy.
Cytuj:
po drugie - gdize ty widzisz przelewanie frustracji dziecko? frustracje widze za to u ciebie, ze tak bardzo cie boli iz ktos po drugiej stronie kabla, kogo nazywasz paziem mzoe byc osoba ktora bedzie decydowac o losach twojego zycia lub twoich bliskich. I chocbys sie obsral, nic tego nie zmieni.
|
Mnie frustruje? Stary, ja w to wbijam kim jest osoba po drugiej stronie kabla. Dwie osoby co faktycznie mogą o mnie coś wiedzieć z Tibii to Wiszu i stara ekipa Szwedów. Nie czuję potrzeby rozmawiania o sobie z osobami z gry, dlatego na VT pojawiam się tylko na gather i znikam.
Nie wiesz nic a nic o mnie, o mojej rodzinie również, więc to co piszesz nie ma sensu...
... paziu.
Cytuj:
po trzecie - skoro jestes taki elo i w ogole, moze powiesz nam jaki ty masz sukces zyciowy? bo ja osobiscie mature uwazam za wstep, wstepu do zycia  ( swoja droga ciekawe czy ukulasz tyle procent co ja  )
|
O mnie się nie martw, próbna w 1 LO starczyłaby do Łodzi lub Białegostoku.
Poza tym, tu Ci muszę przyznać rację - dostanie się na GUM jest pewnego rodzaju sukcesem (mimo, że zapewne wiesz już po tych 2-3 latach na lekarskim, że to, co uczyłeś się do matury to tak na prawdę było niczym w porównaniu co musisz wyryć na jedno kolokwium). Nie wiedziałem o tym, że jesteś na GUM.
Cytuj:
po czwarte - moze kiedys cie zycie nauczy pokory i w koncu sie nauczysz gdzie jest twoje miejsce w drabinie spoleczentwa  nie zycze ci tego bo to bolesna nauka 
|
Gratuluje dostania się na GUM - TWOJE MIEJSCE W DRABINIE SPOŁECZEŃSTWA JEST NA PRAWDĘ WYSOKIE!
Nie wiem nic o Tobie, ale zapewne jesteś niżej ode mnie na tej właśnie drabinie. Z tym, że ja uważam inaczej - wszyscy są sobie równi, niezależnie od tego co ukończyli/z jakiej rodziny pochodzi/kim są jego rodzice.
Cytuj:
najbardziej zenujace jest to, ze starasz sie byc osoba ktora wie wszystko i zjadl wszystkie mozgi swiata, a daleko ci nawet do bycia 'bezrobotnym ze srednim'
|
Okej, Twoje zdanie.
Natomiast moje... Dla mnie nawet jak dostaniesz dyplom, zdasz LEP/LDEP (w sumie nie wiem co studiujesz), zrobisz doktorat, ukończysz specjalizację pierwszego i drugiego stopnia, zrobisz habilitacje itd. zawsze będziesz tym samym - człowiekiem, który mimo tego, że trochę potrafił ogarnąć życie ludzkim śmieciem pozostanie, póki nie przestanie się zachowywać jakby był lepszy od każdego, kto nie osiągnął więcej niż on sam. Takich osób kilka znam, zauważyłem, że to mija po 25 roku życia. Wszystko przed Tobą.
Poza tym, chętnie bym przeniósł tą konwersację na jakieś Ventrilo lub do Tibii, a więc jak posprzątasz dom (16:32 Rosi Thern [168]: [RP] Zizka / Karol: sprzatam [RP] Zizka / Karol: chate ) i wrócisz (16:32 Rosi Thern [168]: [RP] Zizka / Karol: bede wieczorem) to postaram się Ciebie złapać.
edit:
Znalezienie wspólnego języka nie jest trudne:
Ja (17:18)
ja jak juz nie moge
to ide sie najebac
Zizka (17:18)
tylko dojade do domu
24 godziny dochodze do siebie
Zizka (17:18)
to ide sie najebac
xD
Ktoś jeszcze chce rozwiązać konflikty w te święta?