No siema. Nie było mnie tutaj ze 2-3 dni i jak patrze co tu się dzieje, to mi opada szczena.
@Wiszu
Nie wiem o chuj Ci chodzi, cały czas próbujesz udawać jakiegoś kurwa poloniste, zwracasz innym uwage < przy tym na*******asz przecinki i znaki intepunkcyjne co trzy słowa > i próbujesz pokazać jaki to Ty nie jesteś koziro. Mówisz tutaj o spinaniu się innych i innych pierdołach a największymi napinaczami na tym forum jesteś Ty i Karol aka Zizka. Już lepiej Ci wychodzi w*****anie ludzi poprzez zrzucanie wszystkich na kanał i mówieniem głosem takim, jak byś chciał pokazać, że to akurat Ty masz możliwość zrzucania ludzi "Gra ktoś w netopol?" - "nie" - " aha, to wszystko" <- pewnie mnie poprawisz i powiesz, że opuściłem lekcje, na której było o dialogach i wstawianiu ich w tekst. Pierdoli mnie to
@Karol
Mam już kurwa serdecznie dosyć czytania Twoich postów typu : Ty jesteś pionkiem w zyciu, jesteś na niszczym szczeblu w drabinie społeczeństwa i inne kurwa chujstwa. Człowieka ocenia się po tym jak kończy, nie zaczyna.
Pewnie większość ludzi stąd pierdoli to, czy zdałeś mature na 100 czy na 30%, czy dostałeś się na dobre studia lub czy masz wykształcenie zawodowe i jesteś złota rączką.
Czekam na pojazd, bo pewnie takich dostane wiele
@Magro czy tam inny wlasciciel otsa
Pod jaka to tibie? Może się skusze, ale nie mam ekipy