Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Antonioo
No siema. Nie było mnie tutaj ze 2-3 dni i jak patrze co tu się dzieje, to mi opada szczena.
@Wiszu
Nie wiem o chuj Ci chodzi, cały czas próbujesz udawać jakiegoś kurwa poloniste, zwracasz innym uwage < przy tym na*******asz przecinki i znaki intepunkcyjne co trzy słowa > i próbujesz pokazać jaki to Ty nie jesteś koziro. Mówisz tutaj o spinaniu się innych i innych pierdołach a największymi napinaczami na tym forum jesteś Ty i Karol aka Zizka. Już lepiej Ci wychodzi w*****anie ludzi poprzez zrzucanie wszystkich na kanał i mówieniem głosem takim, jak byś chciał pokazać, że to akurat Ty masz możliwość zrzucania ludzi "Gra ktoś w netopol?" - "nie" - " aha, to wszystko" <- pewnie mnie poprawisz i powiesz, że opuściłem lekcje, na której było o dialogach i wstawianiu ich w tekst. Pierdoli mnie to 
|
Nie wiem o chuj Ci chodzi z tym, że używam przecinków, czy też innych znaków interpunkcyjnych, a inni tego nie robią.
A uwagę zwracam tak samo jak i mi zwracają, kiedy robię coś źle, bo w przeciwieństwie do dużej grupy ludzi nie lubię przytakiwać jeśli ktoś robi coś źle (świadomie lub nie).
I szczerze wyjebane mam na to, czy chodzisz do szkoły, czy nie, opuszczasz lekcje, czy masz 100% frekwencję.
RAZ zrzuciłem ludzi, dla śmiechu - z tego samego powodu napinam się na forum. Powinienem teraz napisać ile razy dla śmiechu w*****aliście innych send page'ami i otwieraniem privów?