Zobacz pojedynczy post
stary 19-12-2009, 10:59   #43
Pacz_knight
Użytkownik Forum

Pacz_knight's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
Domyślny

Na wstepie sory za double, ale nikt nie zaglada do mojego tematu (tak, wiem... sam jestem sobie winien, nie publikujac nowych prac) ;<
Dzisiaj pokaze wam moje nowe rysunki, ktore niedawno wykonalem.

1. Haruhi Suzumiya - robilem ja jakies 2 dni temu na wolnych lekcjach. Kierowalem sie pierwowzorem, ale gdzie niegdzie (wlasciwie uklad wlosow), staralem sie rysowac po swojemu. Wykonalem go jak widac olowkiem, zaczynajac od szkicu, proporcji, nastepnie obrysu konturow i konczywszy na wykonczeniach. ;p

2. Dziewczyna w szkolnym mundurku - tak jak w kazdym z moich "dziel", schemat wykonywania pracy sie powtaza. Roznica jest taka, ze na koncu poprawilem calosc cienkopisem i tuszem, by dawalo efekt prawdziwej mangi. Moge dodac ze byl to moj pierwszy bardziej udany rysunek i na tym opieralem swoj dalszy trening z proporcjami (co mam juz mniej wiecej obczajone).

3. Jakis tam chlopak - niedokonczony rysunek, poniewaz nie chcialo mi sie kolorowac jego calych wlosow tuszem. Moze kiedys to dokoncze xd

4. Edward Elric - Taka praca robiona z nudow. Pierwszy obrazek robiony od zera, niestety ten drugi musze przyznac, ze zywcem przerysowalem z mangi xd

Oceniajcie, wyrazajcie swoje opnie. Mile widziana pomoc specjalistow z dziedziny rysowania mangi i nie tylko.
Pacz_knight jest offline   Odpowiedz z Cytatem