Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sphinx123
Nie jestem zboczeńcem, średniowiecze skończyło się już jakiś czas temu. Niepełnosprawnych też nie rozumiesz, bo masz ręce i nogi? Zgwałcone, poniżane czy bite kobiety są dla Ciebie czymś ponad Twój rozum, bo sam tego nie doświadczyłeś? Współczucie i zrozumienie nie opiera się na doświadczeniu, trzeba tego po prostu chcieć i być otwartym na innych. Życzę Ci żebyś kiedyś tego się nauczył.
|
dobra, w tym wszystkim masz racje, ale gejostwa nigdy tolerowal nie bede. albo inaczej - niech oni sobie gdzies tam zyja, byle by sie z tym za bardzo nie obnosili, a co najwazniejsze - byle sie moja dupa nie interesowali. watpie, czy taki czlowiek moglby zostac moim kolega czy nawet przyjacielem, ale szacunek moglby zyskac z pewnoscia, jego orientacja nie przekreslilaby dajmy na to wybitnego osiagniecia naukowego.
to, ze nie potrafie tego zrozumiec jest spowodowane jednym - nie potrafie tego zrozumiec

i to jest zboczenie.
co do twojego kolejnego posta - zoofile, nekrofile itp - to tez jest zboczenie. nie wierze, ze mozna byc "chorym" w ten sposob...
@kolejna dyskusja, narzucona kilka postow wyzej
ja nienawidze cyganow, ktorzy rzucaja jakies klatwy, gdy nie da sie im pieniedzy... albo tych, ktorzy graja pod blokami, a pozniej wyzywaja mieszkancow. to jest zalosne. oni sa zle wychowywani. a to, ze kradna wszystko to nie jest tylko glupi stereotyp. oni sa tego nauczani, tyle. nie uwierzy mi ten, kto nie ma "osady" romow w poblizu. w sumie, to kilka lat temu sa powiedzialbym "za duzo sie naczytal w internecie", ale teraz zdania mi latwo zmienic nie bedzie. co do reszty wymienionych grup - znam zbyt mala ilosc osob je reprezentujacych (lub wcale, albo nie wiem, ze do nich naleza), by moc w jakikolwiek sposob ich ocenic.