<fascynat rpg> Słuchajcie, byłem dziś we Wrotach Piekieł! <drży, wystraszony> Spotkałem przerażające monstra o wielu oczach! <żywo gestykuluje> Zdaje mi się, że mrugały do mnie swymi przerażającymi ślepiami tak, jakby coś mówiły! Widziałem także ich księgi, pełne cyfr, cóż to być może?
<tibijczyk> pewnie nowy quest z zajefajnymi nagrodami, może blessed shield albo dragon scale legs! rozwiążmy go! poza tym będzie zabawa
<avarion>uruchomimy wyobraźnię i zobaczymy, ile się dowiem zalewając ich wszystkich potokiem informacji <zaciera ręce> będzie ubaw
<tibijczycy> o ja cie o ja cie on tyle wie na pewno to rozwiążemy!!!!1
<ludzie pokroju vila> milczeć nikt z was nie ma prawa rozwiązać tego questa w tibii nie ma sekretów do rozwiązania jestescie głupi avarion jest głupi nikt z was go nie rozwiąże bo się na to nie zgadzam bo w zasadzie nie rozumiem ducha odkrywców więc wolę od razu wszystkich krytykować.
<piombon> sell rozwiązanie 469, 999 zł, accept only przelew
<tibijczyk> ej co to gametra staroheblarska????1 plx odp i gdzie nagrody z tego q???1
<avarion> <uśmiecha się jak Kira z Deathnota po kolejnym zabójstwie i zwija się ze śmiechu czytają niekończącą się walkę z wiatrakami toczoną przez vila przeciw wszystkim podniecającym się gematrią i macierzami tudzież czytając kolejne dywagacje nad jego teoriami sprzed dwóch lat które nadal jeszcze żyją swoim życiem>
<Knightmare> ależ mi się fajnie grało w to Eye of the Beholder
Wasz szczerze,
Shane
~
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Al'Bundy
Haha wincenty zmiazdzyl phoenixowi suty xD
|
I RULE THIS BOARD OBEY ME
Ostatnio edytowany przez Vincento_Vampire - 19-12-2009 o 19:37.
|