Temat: Wrocilem!
Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2004, 20:46   #15
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Cytuj:
Gimli... posluchaj jesli chcesz we mnie wzbudzic strach to ci sie nie udalo bo musisz wiedziec ze ty nie jestes zbytnio wplywowy tutaj. Pogadam z matkusem i bosalem, zdejma mi te upomnienie, ktore nalozyles bo ci po porstu wyponialem ze noob nie powinien miec modka. Taki jest moje zdanie i to go nie zmienisz...jesli myslisz ze masz modka i sie bede ciebie bal to sie mylisz... aczkolwiek szcunek ozkazuje...
strach? ja po prostu bronie sie przed ewidentnym atakiem na moja osobe , nie chce w nikim tutaj wzbudzac strachu... no coz ,jestem bardzo ciekaw czy ktos ci tu zdejmie upomnienie, bo na razie jestes blizszy kolejnego
no i tak jak powiedzial nemesis widze tutaj "syndrom jedi" ( taki user ktory byl bardzo zawiedziony ze nie dostal modka - teraz juz sie z tego na szczescie wyleczyl )
Cytuj:
(wcale nikogo nie obrazam, okazuje negatywny stosunek do czego mam prawo..nie ma tu wyzwisk,wulgaryzmow itp.)
ja osobiscie nazywanie mnie "godnym pozalowania" uznaje jako obraze, nawet gorsza gdybys mnie potraktowal wulgaryzmami
Cytuj:
aha gimli masz problem - to pisz do przyjaciolki
wiesz, w slangu mlodziezowym takie odzywki nazywa sie teraz "beton" - zarty z ktorych nikt sie nie smieje, bezsensowne odzywki . mysle ze do tej czesci twojego posta mozna spokojnie zastosowac to okreslenie

Cytuj:
U$3r- rozumiem twoją gorycz, ale Gimli już nie jest takim noobem jak an początku.
mylisz pojecia n00b i newbie

ja zamykac tematu nie bede, bo w wiekszosci jest w nim mowa o mnie, ale mysle ze nie warto kontynuowac tej pyskowki .