Cytuj:
Gimli... posluchaj jesli chcesz we mnie wzbudzic strach to ci sie nie udalo bo musisz wiedziec ze ty nie jestes zbytnio wplywowy tutaj. Pogadam z matkusem i bosalem, zdejma mi te upomnienie, ktore nalozyles bo ci po porstu wyponialem ze noob nie powinien miec modka. Taki jest moje zdanie i to go nie zmienisz...jesli myslisz ze masz modka i sie bede ciebie bal to sie mylisz... aczkolwiek szcunek ozkazuje...
|
strach? ja po prostu bronie sie przed ewidentnym atakiem na moja osobe , nie chce w nikim tutaj wzbudzac strachu... no coz ,jestem bardzo ciekaw czy ktos ci tu zdejmie upomnienie, bo na razie jestes blizszy kolejnego
no i tak jak powiedzial nemesis widze tutaj "syndrom jedi" ( taki user ktory byl bardzo zawiedziony ze nie dostal modka - teraz juz sie z tego na szczescie wyleczyl )
Cytuj:
(wcale nikogo nie obrazam, okazuje negatywny stosunek do czego mam prawo..nie ma tu wyzwisk,wulgaryzmow itp.)
|
ja osobiscie nazywanie mnie "godnym pozalowania" uznaje jako obraze, nawet gorsza gdybys mnie potraktowal wulgaryzmami
Cytuj:
aha gimli masz problem - to pisz do przyjaciolki
|
wiesz, w slangu mlodziezowym takie odzywki nazywa sie teraz "beton" - zarty z ktorych nikt sie nie smieje, bezsensowne odzywki . mysle ze do tej czesci twojego posta mozna spokojnie zastosowac to okreslenie
Cytuj:
U$3r- rozumiem twoją gorycz, ale Gimli już nie jest takim noobem jak an początku.
|
mylisz pojecia n00b i newbie
ja zamykac tematu nie bede, bo w wiekszosci jest w nim mowa o mnie, ale mysle ze nie warto kontynuowac tej pyskowki .