Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kubek_ll
I co z tego, ze przegraliśmy te 2 ob? strasznie sie podjarales, ze od pol roku wanted wygralo w koncu 2 jebane ob. Gratuluje. Prawda jest taka, ze gdyby nie turas, ktory wami lideruje i reszta bandy, ktora do was doszla nigdy byscie TYCH 2 OB nie wygrali, a malo tego nie podpisalibyscie war moda, bo ludzie w wanted boja sie o swoje lvl na nedznych charach, na ktorych i tak graja szwedzi, bo jestescie lamusami i bez nich byscie sobie nie poradzili hahaha. A i tu jeszcze mala uwaga, noobem jestes tutaj ty, badz w ostatecznosci twoi rodzice, ze takiego palanta stworzyli ;/ Pod nikogo sie nie podszywam i na chuj mam zagladac na tibia.com jak moge tu i wszytskiego sie dowiem od tak zajebiscie ogarnietej osoby jak ty 
|
Ale słonko zauważ że doszli do nas ludzie,lideruje turas,podpisalismy war moda i wygralismy 2 ob,wiec nie przegrzewaj swojego móżdżku myslac "co by bylo gdyby" Widać strasznie cie boli co tu do ciebie piszę, ale uwierz że twoja reakcja jest jak balsam dla mego serca :* Zawsze sprawia mi ogromna satysfakcje jak jakis idiota/idiotka reaguje podobnie ty na moje posty