Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kubek_ll
I co z tego, ze przegraliśmy te 2 ob? strasznie sie podjarales, ze od pol roku wanted wygralo w koncu 2 jebane ob. Gratuluje. Prawda jest taka, ze gdyby nie turas, ktory wami lideruje i reszta bandy, ktora do was doszla nigdy byscie TYCH 2 OB nie wygrali, a malo tego nie podpisalibyscie war moda, bo ludzie w wanted boja sie o swoje lvl na nedznych charach, na ktorych i tak graja szwedzi, bo jestescie lamusami i bez nich byscie sobie nie poradzili hahaha. A i tu jeszcze mala uwaga, noobem jestes tutaj ty, badz w ostatecznosci twoi rodzice, ze takiego palanta stworzyli ;/ Pod nikogo sie nie podszywam i na chuj mam zagladac na tibia.com jak moge tu i wszytskiego sie dowiem od tak zajebiscie ogarnietej osoby jak ty 
|
Lol, co to ogólnie tłumaczenie "wygrywacie bo wami lideruje Mahoone"? co to ma do rzeczy, to jest jakis argument przemawiający o waszym pvp skillu czy jak, bo nie rozumiem? Bo piszesz to tak, jakby to był jakiś straszy grzech, że ktoś nami lideruje.
Ale z kolei ja mogę powiedzieć, że trzymacie się tylko dlatego, że Marjola wami lideruje. Gdyby nie to - patrz post What co by się działo.
A btw - my bez Mahoona wychodzimy na akcje, by wez Marjanka NIGDY.
Chodz jak mówie - nie ma to najmniejszego znaczenia i nie mam nic przeciwko temu, ja tylko podążam dziwnym tokiem myślenia dzieciaka o nicku Kubek.
I chciałem jeszcze raz rozstrzygnąć kilka kwestii, bo widzę, że nie którym osobom ciężko przemówić do rozsądku:
1. Sami wręcz spamowaliście na tibii.com "where is tUrKiSh BaCkUp??? mOrE KeBaBs MoRe FrAgS!!". Więc o co teraz chodzi ?
2. Czemu Dempah ma nam nie pomagać, skoro ma tutaj własnego chara? Nie traktujcie go jako "ogarniacza z innego serva", bo jest on "ogarniaczem Z TEGO serva" !
3. Niklasa też tak możecie traktować, gra on na Azurzę od dobrych kilku lat, pomaga też nam przez (prawie) całą wojnę, tylko poprostu nie ma własnego chara, tak jak też np Smoq, który gra na Wymarze, chociaż nie jest on jego, lub Kiziki, które też muszą grać na Gargiim lub Bayterze. Więc jak użyczacie chary Kazikom, to dlaczego my nie możemy Niklasowi. DOKŁADNIE TA SAMA ZASADA.
4. Wy wypowiedzieliście wojne Brazolom, i też na forum czytałem posty "ok, we're waiting - more bananas more frags!!". Więc o co teraz chodzi?
5. Jak wy mieliście po swojej stronie 60 supporterów (w tym Deduwę) to było dobrze, jak część z nich doszła do nas (bo ich nie respektowaliście, traktowaliście jak graczy trzeciej kategorii, wyganialiście z expa, nawet robiliście pa i oszukiwali ich) to już wielki płacz. Byliście zbyt pewni siebie i całą władzę chcieliście zagarnąć dla siebie, nic dziwnego, że wszyscy się od was odwracają, ale sami jesteście sobie winni (a reason jest: z dzieckiem się nie dogadasz, bo ma cię za lepszego od ciebie).
PO ZA TYM - nie ciśnijcie tak po Nephilisach, bo co raz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że za cztery dni powrócimy do stackowania, stania po sześć godziny w trapie i zdobywania trzech fragów dziennie.
A TAK SIĘ BAWI TAK SIĘ BAWI NEPHILIMS:
http://www.speedy////share.com/files...205/zal.pl.cam
(opena w ich wykonaniu)