zdaje mi sie, czy juz wczesniej gdzies cos wspominalem o epickiej schematycznosci House'a...?
Prywata - posiada ktos FullDVD z filmami Audrey Hepburn? Ozloce za kazdy tytul, chociaz najmniej mi zalezy na
Breakfast at Tiffany's i
Roman Holiday, gdyz te i tak bede miec oryginalne. Gotow jestem na wymiane, sam posiadam dosc spory zbior DVD i jeszcze wiekszy Divxow, wszystko jest kwestia dogadania sie.
Cytuj:
W niedzielę w Los Angeles zmarła popularna aktorka Brittany Murphy. Przyczyny śmierci nie są na razie znane, lecz prawdopodobnie były one naturalne. Miała 32 lata.
Jak podają źródła około 8 rano do jej mieszkania przyjechało pogotowie wezwane przez męża Murphy Simona Monjacka. Aktorka miała ponoć zasłabnąć w łazience. Jako oficjalną godzinę śmierci podaje się 10.04.
Brittany Murphy stała się popularna dzięki młodzieżowemu filmowi "Clueless" z 1995 roku. Następne ważne role to "Przerwana lekcja muzyki" i "8 mila". Widzowie mogą ją też pamiętać z "Nowożeńców" i "Sin City - Miasta grzechu". W ostatnim czasie pracowała nad kilkoma obrazami, w tym nad "The Expendables" Sylvestra Stallone'a.
|
;;;;;;;