Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 22-12-2009, 10:17   #5087
Serowel
Użytkownik Forum

Serowel's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice

Stan: Aktywny Gracz
Serowel ma numer GG 10080080
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek Pokaż post
Dno, to masz zamiast mózgu chyba. Gdybyście byli dwoma 80 ed, to byście nawet PZ nie wbili, a jak byście wbili i wiedziałbym, że nie spierdolicie gdzieś za noobchary, to przynajmniej jednego bym sam zatłukł.
Podejrzewam, że jednego z tych paladynów również. Co więcej wyjebane ile macie slotów na vt, bo gdyby był cam byłoby widać, że było was więcej niż 30 charów.
HAHAHAHAHAHAHAHAH, owned!
Co za jebany moron XDDDD
Ty nawet czystej ironii nie potrafisz dostrzec. Człowieniu, postaraj się to skminić.
Żeby ściągnąć 160 ek potrzeba jednak tych 13~15 "45 mage" (takie cuś co potrafi esdeki strzelać) i trochę noobów żeby się zablokować.
Gdybyśmy tego nie robili to byśmy za każdym razem padali. Wy tak samo robiliście na wojnie i my tak samo robiliśmy (robimy?) na kyrze, takie pvp i kurwa ogarnij to, że te skulle trzeba stracić.
No ale ty jesteś PRZECHUJ i potrafisz ściągnąć każdego na łapa+e-gran.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zyga
Szczerze nie wiem jak ty chcesz pomieścić 50 typa na 30-slotowym vt, chyba że ty liczysz nasze nooby na mc...
No i właśnie, pierw przeczytaj sto razy zanim coś napiszesz, nasze nóbczary. Z reguły każdy bierze po 1~3. Na akcje idzie średnio 15 osób + 20~30 noobów. A nie 35~45osób.
Nie martw się, mi też by było głupio jakby "śmieszne nooby które nic nie potrafią" ogarniały mnie ;x

A takiego fajnego demota ostatnio widziałem. Coś w stylu "Nie rób tego błędu co rodzice, zabezpieczaj się". k?

cze
Serowel jest offline   Odpowiedz z Cytatem