Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek
Dno, to masz zamiast mózgu chyba. Gdybyście byli dwoma 80 ed, to byście nawet PZ nie wbili, a jak byście wbili i wiedziałbym, że nie spierdolicie gdzieś za noobchary, to przynajmniej jednego bym sam zatłukł.
Podejrzewam, że jednego z tych paladynów również. Co więcej wyjebane ile macie slotów na vt, bo gdyby był cam byłoby widać, że było was więcej niż 30 charów. 
|
HAHAHAHAHAHAHAHAH, owned!

Co za jebany moron XDDDD
Ty nawet czystej ironii nie potrafisz dostrzec. Człowieniu, postaraj się to skminić.
Żeby ściągnąć 160 ek potrzeba jednak tych 13~15 "45 mage" (takie cuś co potrafi esdeki strzelać) i trochę noobów żeby się zablokować.
Gdybyśmy tego nie robili to byśmy za każdym razem padali. Wy tak samo robiliście na wojnie i my tak samo robiliśmy (robimy?) na kyrze, takie pvp i kurwa ogarnij to, że te skulle trzeba stracić.
No ale ty jesteś PRZECHUJ i potrafisz ściągnąć każdego na łapa+e-gran.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zyga
Szczerze nie wiem jak ty chcesz pomieścić 50 typa na 30-slotowym vt, chyba że ty liczysz nasze nooby na mc...
|
No i właśnie, pierw przeczytaj sto razy zanim coś napiszesz, nasze nóbczary. Z reguły każdy bierze po 1~3. Na akcje idzie średnio 15 osób + 20~30 noobów. A nie 35~45osób.
Nie martw się, mi też by było głupio jakby "śmieszne nooby które nic nie potrafią" ogarniały mnie ;x
A takiego fajnego demota ostatnio widziałem. Coś w stylu "Nie rób tego błędu co rodzice, zabezpieczaj się". k?