Zobacz pojedynczy post
stary 22-12-2009, 23:49   #4406
Decade
Użytkownik Forum

Decade's Avatar

Data dołączenia: 22 04 2008

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
Domyślny

Ten orginalny Raje co jeszcze na wojnie był to juz dawno sobie zrobił za kase za tego chara nowe tatuaże.. Z pol roku mial go jakis mlody czlowiek niezwiazany blizej z polską elysianską sceną polityczną, po prostu sobie expil. A jak on go znow sprzedal to nie wiem. Ale to pewnie dalej ten typek.

--- Decade dodał 4 minut i 34 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kozaczeprzezneta Pokaż post
no to zelowo ja bym wolal przestac grac niz zmienic server... to kup jakiegos chara... kupiles wkoncu silnego? bylo trzeba hakiva bratu przeniesc ;d gdybys nie padl raptoroqowi to by ci pewnie dal i mysle ze nie chodzi mu glownie o lvl tylko bardziej o skill bo jebany duzo spada... gdyby sie kurwa all ogarneli to bysmy wygrali ale nie jakas czesc polakow woli se expic i ma wyjabne np.taki woman, raje twin, eczila i reszta nobow jak bedzie koniec wojny to bedzie trzeba ich dojebac ;d
To ty w koncu tez pomagasz w wojnie? Ze masz do womanow pretensje? Mnie sie zdaje ze ty tez czynnego udzialu nie bierzesz.

Jakies popierdolone pomysly masz. To nie jest wojna narodów. Jak ktos ma wyjebane na wojne to sobie expi. Po za tym, nicki postaci sie nie zmieniaja, ale ludzie na nich grajacy skacza z chara na chara i wcale nie jest powiedziane ze jak np char woman nie bierze udzialu w wojnie to "ten" woman ktory nim gral nie bierze udzialu w wojnie.

Po za tym, miszczu, nie moga byc wszyscy hunted bo ktos musi donosic kasę.
Mysle ze jednak zanim zaczniesz pokazywac palcem biernych to sam powinienes ruszyc dupsko. No chyba ze juz na*******asz szwedow z esdekow to zwracam honor. A po za tym wojna wymaga sporo czasu a nie kazdy go ma. Moze ktos znajduje pol godzinki dziennie zeby sobie poexpic, ale zeby siedziec i czekac na gathera caly dzien to juz nie. Zreszta.. co tam. Sam bym chetnie sie pona*******al w tej wojnie. Tylko ciekawe kiedy. Jak 4 dni w tygodniu siedze na uczelni a 3 dni w pracy. heheh

Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych
Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota
Rone epso-82 rp max/deleted za bota
zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony

Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam
Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active

Ostatnio edytowany przez Decade - 22-12-2009 o 23:51. Powód: Automerged Doublepost
Decade jest offline   Odpowiedz z Cytatem