Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 23-12-2009, 17:18   #5109
Wiecznyodpoczynek
Użytkownik Forum

Wiecznyodpoczynek's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kakej92 Pokaż post
Wiszu, kiedys mialem do Ciebie szacunek, ale jak patrze co Ty piszesz to mi sie niedobrze robi. Nawet Twoje ziomki juz Ci cisna, wiec lepiej wyjdz stad i nie wracaj. Pytalem sie zawodowego psychologa o to, jaki jest czlowiek, ktory caly czas wypisuje o swoim zajebistym iq, to odpowiedzial ze na 90% ten czlowiek ma na punkcie iq kompleksy.
Wieeec sorry ziooom, jestes debilem.

Jak bedzesz chcial kiedys ze mna sie ponapinac to zapraszam na venta do Andrzeja, bo na forum mi sie nie chce
Nie chcą mnie tam na vt, więc za zaproszenie podziękuję.
Apropos sytuacji, w których mówię o IQ - Kakej, Ty uczyłeś się już o czytaniu ze zrozumieniem?
Jeśli ktoś postawił tezę na bazie Twojej opinii o tym, czego nie zrozumiałeś (a jestem niemalże pewien, że nie zrozumiałeś moich postów (a przynajmniej tego, co chciałem w nich przekazać)) - wybacz, ale to nie może być miarodajna opinia.

Kontynuując - nie napisałem, że mam zajebiste IQ, tylko, że ci, którzy uważają mnie za debila mogą się nieco rozczarować. I tu jest zajebista różnica. A dla Twojej wiadomości "ziomek" debilizm jest stopniem upośledzenia umysłowego, a nie poziomu inteligencji.

A co do tego kto komu ciśnie - wybacz, ale nie zauważyłem, żeby którykolwiek z nich mi pocisnął (fakt, że jestem z kimś w gildii nie oznacza, że jest on moim ziomkiem).

Mam nadzieję Kakeju, że zrozumiałeś mój post, a jeśli nie zapytaj zawodowego psychologa, może Ci wytłumaczy.

Wesołych świąt