Ad mino maga - tak jak pisałam którąś tam stronę temu, słyszałam, że ktoś ma/miał klucz do mm... czyli jednak quest był ale go usunięto.
Teraz mogę powiedzieć, że prawdopodobnie taka sama sytuacja ma miejsce z Ghoulem. Praktycznie przez przypadek się o tym dowiedziałam, już piszę jak wygląda sprawa: w króciutkim skrócie - na rooku wpadł na mnie pewien kolo dziwiąc się, że mam chaina a nie scale armora i dlaczego jeszcze nie poszłam na ghoula, poczym się wylogował. Jakieś pół godziny temu udało mi się go dorwać online i wyjaśniłam z nim tę sprawę... a więc jego kumpel pokazywał mu swojego scala, którego zdobył na rooku. Tłumacząc mi, jak tam dojść, powiedział, że 'jest dziura nad katana questem, jak się do niej wlezie to trza parę rotów ubić i potem liną do góry do ghoula i że najszybciej jest go distancem ubić'... haczyk taki, że to wszystko było przed którymś tam updatem.
Wybrałam się do katana questu, sprawdziłam wszystkie piętra, ubiłam co się dało i po jakiejkolwiek dziurze ani śladu... więc o ile nie trza jej odkrywać pickiem to wejście do ghoula zostało usunięte.
A co do wątku, który chyba się pojawił na którejś ze stron - iż niby na części pacc są ghoule - ghoul za skeletami jest jedyny.
Bóg zapłać za wysłuchanie

Amen