Zobacz pojedynczy post
stary 24-12-2009, 14:51   #3085
tajemniczy111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Profesja: Elite Knight
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez azuramistrz Pokaż post
Sherloku bo wasz super kolega Vasco~ jest w warmodzie i on przepycha all to jest dobrze tak? hahaha patrz na swoich potem na innych leszczu
Miszczu on przeniosl swojego chara po rozpoczetym warmodzie, wiec nawet jak by chcial to by nie mogl dojsc A uwiesz mi, ze osoba ktora gra na nim napewno sie nie przejmuje tym, ze moze pasc (w przeciwiestwie do was).
Mialem juz nic nie pisac, ale chcialem cos wam jeszcze powiedziec.
Smutno mi iz ta wojna jest tak zjebana, myslalem ze wreszcie troche sie pobije zwami, bo mam troche wolnego czasu, ale to nic z tego. Nie sadzilem, ze Marek zacznie schodzic do takiego poziomu iz boi sie wyjsc na openke, kupe lat bylismy razem i to on zawsze chcial wyjsc na nia(wtedy to urb unikal czestych openek). Zawiodlem sie bardzo. No ale coz jak widac ta pixelowa gra nie jest dla Was tylko pixelowa gra. Irytujace jest to, ze kazecie ludziom wychodzic z gildi zeby chodzily na akcje i nas blokowaly ( w szczegolnosci Riklos, to juz ponizej krytyki). Moze u nas ja jeszcze wyjde kiksem, ziomek ziomeckiem i dana. I co do tego dazycie? Aby ta wojna mimo war moda byla dalej gra na bledy? Bieganie po stackach?
Zastanowcie sie czy chcecie walczyc czy sie bawic.
Do zobaczyska, jo.
tajemniczy111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem