Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 24-12-2009, 22:44   #16837
Drani
Użytkownik Forum

Drani's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2009
Lokacja: Otwock

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Refugia..
Domyślny

Panowie..może się wreszcie ogarniemy? przestańmy pisać z błędami (celowymi) ortograficznymi... Dawajmy fotki na podkręcenie tematu bo to co się teraz dzieje to jest totalny chaos i burdel na forum...
Co do refugi..refugia spada codziennie w bezdenną otchłań chaosu, nie uważacie że czas nad tym zapanować? Oto dzisiejszy widok refugi..krótka interpretacja ankiety jak widzą nas <refugie> inne światy :
- Chaos
- W każdej miejscówce po 20+ botterów
- Złodzieje/Theify/Hackerzy
- Samemu Gra jest bez sensu <zaraz wpadnie 200kumpel gościa który ci się wpierdolił na respa i będzie za tobą łaził tylko po to żebyś nie poexpił>
- Nie ma już praktycznie graczy którzy pomogą ci się rozwinąć <wyczyścić questa np. Amazon Camp>
- Zero Tolerancji
Ankieta przeprowadzona wśród graczy na : Honerze/Candi/Guardi/Harmonii/Eterni i Pytherze :/
Nie uważacie że coś trzeba z tym zrobić? pewnie odpowiecie że nie! jasne co was obchodzi że taki 20+ nie może sobie expić bo 159knight ubija mu cyclopy! Pewnie wielu mnie wyśmieje/zignoruje ale ja chcę przywrócić dawną refugie gdzie każdy gracz miał tu coś "swojego"...
Jeśli uważacie tak jak ja wypowiadajcie się tu...razem będzie nam łatwiej Ogarnąć ten burdel... Dużo myślałem zanim napisałem ten post, ale ktoś musi wreszcie wygarnąć to wszystko -.-

Bonusik:

Pozdrawia Kage!
22:14 Drani Assasins [29]: juz mam 3k ^^
22:14 Zxxx Axxx Pxxxxxx [73]: a ja super sexi dziewczyne, fajnie, nie?
Drani jest offline   Odpowiedz z Cytatem