Cytuj:
Oryginalnie napisane przez supereczki
@straher
HEHEHE ile sie jeszce bedziesz sie podniecal tym zjeba*ym ryjem? [ ;
i co z tego ze zrobilem takie bledy?? to sa bledy, bo szybko pisze na klawie i nie sprawdzam 2395948258456846846843688 razy swojego posta i nie dopatruje sie "ż", "rz", przecinkow itp itd
forum to chyba nie zadne prace semestralne, matury lub cos
tak wogole to musze powiedziec, ze czasem nie mysle do konca co pisze bo to do konca sensu nie ma zeby sie przejmowac zjeb*mi z jakiegos forum ;]
@oli
widze ze jestes polonista, gie zet ;]
pjontka i wesołych
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blazennawa
To, że nie mam wpisanego nicku pod moją nazwą użytkownika na forum, nie znaczy że możesz od razu kozaczyć, że jaki Ty to dupny znawca Refugi jesteś, bo długo grasz. Chu*a grasz, nie wiesz kim jestem to trzym ryj. : )
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kreciku
No Vob
jak chca zmieniać to neich zmieniają a tobie gówno do tego. Idz lepiej wypatruj tanich ofert na allegro to twoja specjalność see y jak chesz odpisać jest taka fajna opcja PM jak masz iq ponad 70. A nie przepraszam ty patrzysz pryzmatem levela 
|
Nie bede sie rozpisywac na wasz temat bo tu wogle szkoda gadac, aczkolwiek mam nadzieje ze wezmiecie sobie do serca te krotka wiadomosc :
ZAMKNIJCIE RYJE i przestancie zasmiecac forum, jelopy najlepiej wam wychodzi wytykanie bledow innych, a jesli juz to robicie to chociaz zaskoczcie nas i wymyslcie cos nowego co nas odrazu powali z krzesla.
Zwlaszcza na pauka supereczki chociaz ty bys najlepiej zrobil jakbys zostal nomadem gdzies na pustyni (byle nie w ankrahmun).
Skrinszot