26-12-2009, 16:56
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Niegrający
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Im_Buck_i_came_to_fuck
wiszu, skoncz sie lepiej wypowiadac bo jestes idiota jak chuj. nie wiem kogo ty udajesz , probujesz jakiejs slawy tu nabrac na tym serverze czy ki chuj a i tak pozostajesz jebanym zerowcem ktory chuja zrobil i z ktorego wiekszosc osob na vt ma polewe. twoje kurwa smieszne wypowiedzi i admin za znajomosci w gildii na vencie mowi sam za siebie. byc zrzuconym przez ciebie na kanal to jest kurwa wstyd, ale nie no sorry , ty przeciez zrobiles kilka tematow na tibia.com, jestes wazny ! Wez ty sie najlepiej rzuc w gowno bo i tak nikt cie nie lubi.
Aha, i samo za siebie mowi zreportowanie przez ciebie tematu z filmem kopengas vs flow. po chuj to reportowales kapiszonie ? idz kurwa inne rzeczy reportuj, a nie sie kurwa zajmujesz gownem, ktore ludzie akurat chetnie obejrza. A ja wiem co cie do tego sklonilo - to ze kurwa chyba cie na tym filmie za bardzo nie widac, co pokazuje ze jestes kurwa gowno warty i to cie boli. ale niestety prowadzenie mulow na inq i zrobienie tematow na tibia.com nie zrobi z ciebie jebanego bohatera i nie da ci szacunku ktory probujesz wokol siebie wytworzyc. W skrocie - wy*******aj.
Dziekuje pozdrawiam.
|
o kurwa, jaka bomba xD
chcesz oszukać prawdę !
Nie czujemy głodu
Po prostu to lubimy i nie chcemy mieć kłopotów
|
|
|