Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2009, 11:49   #5211
Wiecznyodpoczynek
Użytkownik Forum

Wiecznyodpoczynek's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez siuter Pokaż post

a i do rosiego, mowisz ze elinta bal ci sie powiedziec na vt ze jestes plebs, podalem ci vt to czemu niewszedles? Akon zabronil czy masz kupe w strinach?
Elinta, ty s*****ały kretynie żal mi cię. Byłeś na tyle żałosny, że mało nie płakałeś prosząc Akona, byście poszli na zamknięty kanał i momentalnie zawarłeś swój żydowski, rozepchany ryj kiedy wszedłem.

Poza tym, kim jak nie elintą możesz być niedojebana kurwo, skoro przytaczasz tutaj takie rzeczy, o których tylko on wiedział?

Pewnie na wigilii życzyli ci 300 poziomu i teraz chodzisz w*****ony, bo CHUJA MOŻESZ PIERDOLONY SZMATŁAWCZE.

jesteś niedomytym zrytym bażantem z koziej dupy. kałożerny gazulcu, roluj czapczochy molestowany walcu drogowy z ukrainy. chcesz zobaczyć kosmite? to spójrz w lustro. wyglądasz jakby twoja stara podczas ciąży miała *****cę macicy ty tłusty włosie z przepoconej dupy z dworca w zanzibarze. stawiaj parujące klotze na linoleum rozepchany pierdolcu sfilcowany przez stado dzikich murzynów.

I na koniec posłużę się cytatem, dla mojego kochanego przez psa w dupę Elinty
Założę się, że jesteś tak popierdolony na rl, że gdybyś zobaczył gołą kobietę w łóżku to zaczął byś walić konia.

:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* <3<3<3<3
LooFFciaM cIeM :*:*:*:*

Edit:
@ Kakej
A czy postać ma dużo friendsów i jest szanowana???????

Ostatnio edytowany przez Wiecznyodpoczynek - 27-12-2009 o 12:00.
Wiecznyodpoczynek jest offline   Odpowiedz z Cytatem