Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2009, 13:36   #11661
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez K.Jay Pokaż post
Wenger ma fajne pomysły. Co sezon ściąga jakichś murzynków z ambicjami (), którzy mają wywalczyć mistrzostwo, a gdy teraz się zorientował że to nie działa, to chcę się podratować autami z nogi. Brawo Arsene. Btw. Wg mnie graczem dekady powinien zostać Giggs, który w ostatnim czasie wygrał więcej nagród niż Chelsea wygrała mistrzostw odkąd zawitał u nich Roman.

K.Jay
Jestem przyzwyczajony do tego, że pies szczeka czasem i bez powodu, więc oleję twoją wypowiedź.

Wypowiedź Wengera pochodzi ze świątecznego czatu, w którym kibice zadawali mu pytania, a on na nie odpowiadał. Ofc wywiad miał charakter luźny i dość żartobliwy, a Wenger spytany oto, co chciałby zmienić, odpowiedział, że fajne byłyby auty wznawiane nogą. I tyle. Ale oczywiście banda idiotów musi sobie dorabiać ideologię i rozdmuchiwać cała sprawę.

Cytuj:
Ja Ci mogę rzucić nazwiskami... Steven Gerrard, Jimmy Carragher, Ryan Giggs.
Carragher?

Cytuj:
Yoh możesz mi zarzucić brak obiektywizmu, ale moim zdaniem Lampard to właśnie jeden z tych piłkarzy który na to wyróżnienie zasłużył.
Już bym to wolał dać Gerrardowi, chociaż to pinda i diver

Cytuj:
Lampard, Gerrard, Giggs, Terry, na siłe można by upchnąć takich piłkarzy jak Scholes, Keane, Henry czy Owen ale to już mocno naciągane ;p
Rotfl, Scholes? Ten mierny piłkarzyna, który karierę powinien zakończyć ładnych kilka lat temu?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.