Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gierubesoen
Prędzej on niż Bergkamp czy Vieira
|
Przez cały przekrój swojej kariery Bergkamp i Vieira byli zawsze o 5 klas lepsi od Scholesa. No i Bergkamp nigdy nie dostał reda za granie w siatke
Btw:
Cytuj:
Dyskutowałem z kolegą, kibicem Cracovii - czyli Żydem - na temat budowy naszych (Wisły i pasów) nowych stadionów. Grzesiek dowodził, że ich będzie ładniejszy, bo na elewacji wejściowej będą super podświetlane logo i napisy.
Niestety mina mocno mu zrzedła, gdy poinformowałem go, że napisu jednak nie będzie, bo policja już go wykopała gdzieś pod Toruniem.
|
Cytuj:
@Yoh
Spójrz prawdzie w oczy. Obecny Arsenal to niezdeterminowane pipki, które co sezon mają jakieś tam ambicje na mistrzostwo, jednak tego nie wykorzystują. Może jak karne będą z ręki to wygrają Emirates Cup.
|
Fabregas i owszem, jest pitką. Ale Arsh, Nasri, Rosicky, Gallas, Verma, nawet ten blond-homo Almunia nie dadzą sobie pluć w twarz. Podobał mi się bardzo rajd Almunii spod swojej bramki w okolice pola karnego Hull, byle tylko dorwać Hunta i mu coś zrobić.
Reasumując: odchodzi Cesc, Vermaelen kapitanem, problem pitki w Arsenalu rozwiązany. Ale na to jeszcze 2 lata, wtedy Ramsey będzie gotowy do gry, a to Brytol. Nie da sobą pomiatać.
Chociaż w sumie Fabregas już Ballackowi w twarzyczkę napluł