Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2009, 14:11   #3140
PussyWizak
Użytkownik Forum

PussyWizak's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2009

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Azura
Domyślny

@Bicho
Wy wyłazicie z gildii 105 MSami, a my mamy zapraszać osiemdziesiątych? Nie bądź śmieszny. Na tych levelach 20-25 poziomów to więcej niż dużo.

Dodatkowo: widziałeś kiedyś Ostrowskiego, Lady Leme czy Shatterhanda na bitwie? Fajnie też, że wymieniłeś Athane'a (oczywiste względy).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bicho
i czemu nie placzesz ze dirgameli albo zuclix wyszli z wanted po war mode tak samo jak to zrobil mariel toxic kinoth itd- oni chociaz mieli jaja zeby wyjsc na 1 ob
Bo kurwa Urb dawał ina wszystkim jak leci, a trudno jest ogarnąć kto jest kto, bo Turki ciągle się wymieniają się między sobą postaciami, więc tak;

- Zuclix, to już od dawna nie postać Sonata (tzn Sonat to też już nie "Sonat" ;d). Kupił go jakiś Turk, zobaczył, że ma inva do Wanted, to sobie dołączył. Potem jak się okazało, że to tylko noob char, to go kicknęliśmy, bo jak ma już inva na mainie, to po co na noob charze?
- Dirgameli też dostał inva przez pomyłke, on nawet nigdy nie miał venta.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ples0n
Kolego, a ty dalej wierzysz w te swoje przesądy, że Dempah przyszedl tu po podpisaniu war mode, chociaż juz 2x Zuther pokazal ze sie mylisz.
rly? ja sobie nie przypominam, żeby Zuther mi coś wyjaśniał (jakby był do tego zdolny). Może char był transfernięty ze dwa dni wcześniej, ale co z tego, skoro Dempah zabrał się za ogarnięcie tego po podpisaniu wara? VT account dostał tuż przed OB i wtedy też dopiero zaczął z nami biegać. Wcześniej to nawet nie wiem, czy ktoś z nas wiedział kto to jest ten Vasco~ (ja nawet nie wiedziałem )
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher
wasz leader nie wychodzil z chaty przez miesiac
PussyWizak jest offline   Odpowiedz z Cytatem