Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2009, 14:38   #169
Gierubesoen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3

Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maldoryz Pokaż post
Czesc ^^.
Chcialbym was, jako znawcow filmowych (bo jak tak patrze, ze taki litawor czy hoomik obejrzeli chyba 3/4 filmow, jakie istnieja to az mnie rozkreca z wrazenia) poprosic o mala pomoc. W swym krotkim zyciu nie obejrzalem za duzo takich mega-filmow, a chcialbym.
Znacie cos takiego, gdzie znajde cos co zachwyci? Chodzi mi tutaj o pewien element? Kazdy lepszy film ma w sobie cos, no, cos takiego charakterystycznego. Obejrzalem na przyklad req for a dream, cos pieknego, imo wszystko tak pieknie zmontowane. 300 - ta muzyka i slowtime w scenach walki, no nie wiem, Kac Vegas za swietne dobranie rol.
Bardzo chcialbym otrzymac tytul jakiegos filmu, ktory zrobi na mnie wrazenie, nie chcialbym znow ogladac czegos "niby fajnego", ale co znowu bedzie nudne jak flaki z olejem.
OOgromne dzieki za pomoc, jezeli ktos cos pomoze .

@edit
chcialbym jeszcze dodac, ze przeszukalem troche ten dzial, ale szczerze to nic mnie nie zachwycilo. Przeczytalem duzo recenzji, jakis zwiastuny, ale nie bylo tam nic takiego "przemawiajacego".
z tych bardziej znanych- truman show, blow, donnie darko, romper stomper, enemy at the gates, monty python- life of brian, rise of the footsoldier, the boondock saints, the shawshank redemption, donnie brasco, natural born killers, silence of the lambs, the godfather I i II, the warlords, kill bill, but manitou- chyba powinno styknac, ja od tego zaczynałem ;p
z polskich- psy, dzien swira, szczesliwego nowego jorku, show a do tego jesli lubisz polskie komedie typu kiler- kiler I i II, superprodukcja, czas surferow, chłopaki nie płacza, job

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Emcess Pokaż post
- te jej cycki sa takie skowyrne!
- jak kurwa cycki moga byc skowyrne? DD
najlepsze było pod koniec pokazane jak kozioł zagadał do tego typa na parkingu czy jest tu gdzieś supermarket, rotfl x 300

chce tylko korwa nowego węża!!!!

Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 27-12-2009 o 14:45.
Gierubesoen jest offline   Odpowiedz z Cytatem