Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
HAHAHAHA 
Nom, szczególnie Fulham mu wyszło - determinacja na poziomie leminga, szybkość zerowa, przepchnąłby go bark w bark nawet dzieciak z podstawówki. Rudy już kompletnie niczym nie dysponuje, ten gość karierę powinien zakończyć po meczu z Barceloną na OT w LM w sezonie 07/08.
|
Jak dla mnie Paul może występować do 40. Ten sezon jest przeciętny w wykonaniu całego Manchesteru United, bo jest to sezon przejściowy. Manchester jest teraz na tym etapie z którego nie wyszedł Arsenal po odejściu Henrego. Po sprzedaży Ronaldo zespół szuka nowego lidera, ulega wewnętrznemu przegrupowaniu. Pewnie w styczniowym okienku ktoś jeszcze do tego składu zostanie dokupiony. Może Silva (chociaż ja jestem wielkim fanem talentu Ribberego)? Po trzech latach panowania na Wyspach, kilka wpadek jak ta z Fulham czy Burnley można przeboleć. Tym bardziej że jestem pewny powrotu na szczyt w kolejnych latach.
Cytuj:
Czym niby C. Ronaldo miałby sobie zasłużyć na to miano? Lampard i Giggs są o niebo lepsi od tego cheatera. To że ktoś strzela dużo goli i ***** Paris Hilton*, nie znaczy że jest piłkarzem doskonałym. :\ * - n
|
W czym jest lepszy? Przede wszystkim szybkościowo, Portugalczyk to jeden z najszybszych zawodników świata,a już na pewno najlepszy pod względem dryblingu na szybkości. Poza tym Ronaldo lepiej gra również głową w odróżnieniu od wymienionych przez ciebie zawodników. Do tego doskonała precyzja oraz technika. Ciągu na bramkę oraz ogromu zdobywanych goli też nie można Portugalczykowi odmówić. Gole zapewniają zwycięstwa, które są gwarantem 3 punktów na plus do ligowej tabeli. Piekarze Arsenal zaraz się o tym przekonają jeżeli nie znajdą drogi do bramki Aston Villi. Nie odbieram nic Giggsowi, bo to jeden z moich ulubionych graczy Manchesteru. Nie mogę jednak się zgodzić, że jest lepszy od Ronaldo. Bo nie jest...