Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spirit-of-bicho
widzisz to jest wlasnie to co mowie. deudwa nie chciala inva do wanted bo miala za male lvl, to to nie jest nic zlego, ale juz jak 100 palki z hand~ wyszly z nep~ bo tez maja za male lvl to połowa z was sie prawie posrała- patrz xoti. i jak deduwa robi za chodzace m walle to wy nie widzicie nic zlego ale jak hand~to robi to płaczecie na forum jakie lamusy z nich i teksty noobow od was wannabelikeadeduwa? i ty mi mówisz o poziomie moich wypowiedzi to lepiej ogarnij kolegow z gildi bo to jest smiech na sali jakie teksty pisza z nubcharow
|
A ty koleżko nie wypowiadaj się na temat spraw o których nie masz zielonego pojęcia. Nie mam za dużo czasu na grę, więc nie gram, proste. Możesz sobie mnie cisnąć dalej, wisi mi to, i tak często tutaj nie zaglądam i już dawno stwierdziłem, że tylko Wacha, Nurek i paru innych trzymają tutaj poziom, a Ty napewno się do nich nie zaliczasz.
@Pels0n byłem na jednej openie, bo akurat wtedy miałem chwilkę czasu, nie miałem blessów a mimo to poszedłem na to battle, i to chyba najlepiej świadczy o tym, że nie boje się padać, ani chodzić na OB, poprostu nie mam czasu, to chyba nie grzech, nie ? Zresztą co ja się będę przed Tobą tlumaczył, eloeloeloeloeloelo
Szczęśliwego nowego roku !