Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2009, 18:20   #3145
Vrzasiastyy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 07 2009
Lokacja: Mielec

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord xoti
Profesja: Elder Druid
Świat: Azura
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spirit-of-bicho Pokaż post
widzisz to jest wlasnie to co mowie. deudwa nie chciala inva do wanted bo miala za male lvl, to to nie jest nic zlego, ale juz jak 100 palki z hand~ wyszly z nep~ bo tez maja za male lvl to połowa z was sie prawie posrała- patrz xoti. i jak deduwa robi za chodzace m walle to wy nie widzicie nic zlego ale jak hand~to robi to płaczecie na forum jakie lamusy z nich i teksty noobow od was wannabelikeadeduwa? i ty mi mówisz o poziomie moich wypowiedzi to lepiej ogarnij kolegow z gildi bo to jest smiech na sali jakie teksty pisza z nubcharow
A ty koleżko nie wypowiadaj się na temat spraw o których nie masz zielonego pojęcia. Nie mam za dużo czasu na grę, więc nie gram, proste. Możesz sobie mnie cisnąć dalej, wisi mi to, i tak często tutaj nie zaglądam i już dawno stwierdziłem, że tylko Wacha, Nurek i paru innych trzymają tutaj poziom, a Ty napewno się do nich nie zaliczasz.

@Pels0n byłem na jednej openie, bo akurat wtedy miałem chwilkę czasu, nie miałem blessów a mimo to poszedłem na to battle, i to chyba najlepiej świadczy o tym, że nie boje się padać, ani chodzić na OB, poprostu nie mam czasu, to chyba nie grzech, nie ? Zresztą co ja się będę przed Tobą tlumaczył, eloeloeloeloeloelo

Szczęśliwego nowego roku !

Ostatnio edytowany przez Vrzasiastyy - 27-12-2009 o 18:30.
Vrzasiastyy jest offline   Odpowiedz z Cytatem