Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elesar Inferno
O jaciepierdole ale ze mnie nieogar
btw. ten smieć jak mnie nazwałeś na*******a was jak chce zdychacie jeden po drugim jak tylko mam fragi i chyba temu nie zaprzeczycie wiec wypierdol kozła w ściane i przemyśl swój post. Jaracie sie zajebaniem jednej osoby w 30 potem s*******acie w jakies krzaki czy huj wie gdzie i macie sie za ogarów i wielkich buntowników hahaha kurwa najwyzszy czas spojrzec prawdzie w oczy wy jestescie smieciami my panami. Nie mam zamiaru wiecej tu pisac bo takie rozjebusy jak wy zawsze wiedza swoje i oczywiscie wiedza to lepiej wiec zostawie was w swoim urojonym swiecie papa
@tjokihu
Jestes najwiekszym niedojebem jakiego nosiła matka ziemia bez kitu nawet twoi własni ludzie mówia ze jestes zadufanym w sobie gnojkiem ktory ma przerosniete ego i nie radzi sobie z tym ze jest zwyczajnym smieciem, no cóz zycie pokarało cie i próbujesz udowodnic ze tak nie jest ale kurwa kogo ty oszukujesz? samego siebie?
do zobaczenia za tydzien kiedy bede mial nowe fragi i bede mogl was poraz kolejny rozpierdolic
|
daj mi 190~200 rp i bede robil to samo a nawet lepiej, nie napinajac sie przy tym na forum jaki to zajebisty nie jestem