Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2009, 07:49   #5260
siuter
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 12 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elesar Inferno Pokaż post
O jaciepierdole ale ze mnie nieogar

btw. ten smieć jak mnie nazwałeś na*******a was jak chce zdychacie jeden po drugim jak tylko mam fragi i chyba temu nie zaprzeczycie wiec wypierdol kozła w ściane i przemyśl swój post. Jaracie sie zajebaniem jednej osoby w 30 potem s*******acie w jakies krzaki czy huj wie gdzie i macie sie za ogarów i wielkich buntowników hahaha kurwa najwyzszy czas spojrzec prawdzie w oczy wy jestescie smieciami my panami. Nie mam zamiaru wiecej tu pisac bo takie rozjebusy jak wy zawsze wiedza swoje i oczywiscie wiedza to lepiej wiec zostawie was w swoim urojonym swiecie papa

@tjokihu
Jestes najwiekszym niedojebem jakiego nosiła matka ziemia bez kitu nawet twoi własni ludzie mówia ze jestes zadufanym w sobie gnojkiem ktory ma przerosniete ego i nie radzi sobie z tym ze jest zwyczajnym smieciem, no cóz zycie pokarało cie i próbujesz udowodnic ze tak nie jest ale kurwa kogo ty oszukujesz? samego siebie?

do zobaczenia za tydzien kiedy bede mial nowe fragi i bede mogl was poraz kolejny rozpierdolic
ty nawet nieumiales przez 2 lata zabic 50 rp o ktorym bylo glosno na morganie. Jestes kurwa SZIT w dupe jebany, 0 pvp, wiesz tylko jak postawic bota plebsie(chociaz niejestem pewien po tym co widzialem kilka postow wyzej) przylizales dupalka akonowi i jestes teraz "jednym z nich" banda po*****encow. pozdro i przebacz (flow hanba morgany)

--- siuter dodał 1 minut i 24 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leslaw Pokaż post
Jak łatwo jest pier**lić na forum.

@Arcano

a wy wcale nie spier**lacie jak wbijecie skulle i zabijecie któregoś z nas ?
wlasnie. plebsy pierdolone. akon nawet boi sie wojny. balasy jebane.

Ps niemowcie ze jestem elinta, bo niejestem i 1000 razy wam to kurwy powtarzam, robicie haje z tego jakie wy ogary jestescie (o kurwa odgadnelismy kto to siuter ja pierdole stukniemy se w jajko) chuj odgadliscie o takich zeczach wie 3/4 servera s*****ale paly bo nawet nieumiecie utrzymac kilku zeczy w tajemnicy na swoim vt. Albo macie spaya o.O ? lapsy.

Ostatnio edytowany przez siuter - 28-12-2009 o 07:58. Powód: Automerged Doublepost
siuter jest offline   Odpowiedz z Cytatem