28-12-2009, 09:05
|
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2009
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xBardolekx
@Wisz
Hmm... Powiedzcie mi... Znacie go na rl, że tak dużo o nim wiecie? Ahhh sorki, widzieliście foty! A dacie wasze nk, fotki, photoblogi czy inne pokemoniaste stronki? Też pewnie każdy z nas znajdzie po 1000 różnych pocisków na wasze zdjęcia. (fragment Peji, akurat pasuje) "Znasz mnie lepiej niż ja siebie? Widziałeś mnie na glebie? Znasz upadek i cierpienie? Znasz każde wydarzenie, które miało wpływ na mnie? Znasz mnie lepiej niż ja Clownie?!" Napinacie się kurwa, że siedzi na kompie, nie ma życia etc etc, ale... KURWA w takim razie niektórym naprawdę potrzebna jest kuracja psychiczna... rano - wchodzę na carlin pl posty z nocy. 12 po południu, wchodzę, posty z rana, 18 wchodzę posty z południa, 23 wchodzę posty z wieczora. I co? I kurwa te same osoby, które mówią, że to wiszu nie ma życia. shame on u...
@siusiak czy jak ci tam
Naprawdę mamy wyjebane na to kim jesteś, ilu mamy spayów, jakie kolorowe pociski masz na Flow, twoje zdanie na temat dostania się ludzi do Flow czy inne chuje muje. Mówisz, że nie jesteś elinta? przedstaw się, to pogadamy.
|
podalem vt. wejdz to pogadamy.
|
|
|