Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BajecznyBarabasz
Siema, gdzie najlepiej expić?
Elite Knight 20 lvl, skille 60/60
EQ: Crimson Sword, K Set, Crusader Helmet i Vampire Shield
|
Skoro Elite Knight to wnioskuję, iż masz pacca. Proponowałbym Ci rotwormy Darashia/Edron, żółwie lub larvy/scaraby.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Davern
25 palladym eq crown helmet belta cape k legi dwarfenka :> skile 78 . Gdzie mogę expić bez waste żebym mógł zarobić na bohy i lepsze eq . Facc Candia (no-pvp)
gdzie expić knajtem od 13 do 50 skile są 50 p-set. Taką rozpiskę 
|
@pallek- Nie masz pacca, więc proponowałbym Ci na pohu cyclopy, tarantule oraz resp rotwormów i slimów, lub "tomba" pod Mount Stermun.
@knight- rotwormy/elfy/podziemia mount stermun, kopy.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jansar14
62 ms eq:focus cape,blue legs,demon shield,hotm.Water elementale zawsze zajete oraz wszystko na yalahar i na akrahmun zajete .
a)na 0 b)PG
|
Proponowałbym Ci dragony/dragon lordy. Czasem i locik dopisać może. Możesz także spróbować earth elementale.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zachaarys
80 Royal Paladin
88/71 Dobre Eq
Chodzi mi o miejscówke gdzie dużo zarobie a przy okazji coś przyexpie
dziękuje za pomoc
|
Wyrmy-nie wiem dokładnie czy dasz rade, Dragi/DL'e ankrahmun/d-lair
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Proto
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 23
Pacc/Facc: Premium
Skills: 70(72)/57
Ekwipunek: Paladin armor, Mastermind Shield, Royal Helmet, Boots of Haste, Golden Legs, Platinium amulet, a takżę do dyspozycji 2bp~ life ringów i kilka RoH'ów.
Prosił bym o podanie mi expowisk gdzie będzie spory exp i coś tam kasy, może być waste, a może być i bez.
|
Scaraby -2, -3, Tomby-Ankrahmun.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ravervick
46 knight facc
skile 75/75
gdzie expic?
na dark cathedral waste, tomby mount sternum prawie zawsze ludzie chodzą,
na OF chyba za wczesnie?
co polecacie?
na mintwallin sie oplaca? postmana nie mam
|
Mintwalin według mnie byłoby dobrym miejscem dla Ciebie, ale nie wiem, bo zawsze na tym lvlu miałem już pacc knightem
@Idropus:
Cytuj:
gdzie expić z 18 lvl itemy noble armor crown legs warior helmet broad sword a w depo crystal sword magic lvl 3 skile 50/50 luzikiem daja rade na slime ale jest ich mało kasy w depo ponad 18 cc
|
Hmm... Po pierwsze nie wiem czemu trzy razy napisałeś tego samego posta

Po drugie możesz iść poexpic na roty w venore, przy okazji zaliczyć slimy, bo jest spory resp tam, oraz roty fibula. Ponadto możesz poexpić na kopach.