Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2009, 11:28   #5264
Im_Buck_i_came_to_fuck
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 12 2009

Domyślny

@Bardol
Post na forum kosztuje minute dwie a sa swieta i wiadomo czasu nie ma na co tracic ale nie raz tak bylo ze przychodze sobie godzina bliska 12 w nocy z jakiegos piwa czy innych rozrywek, a tu piatek wieczor a ten czlowiek siedzi na vt jak jakis pierdolony maniak. i to na kanale do rozmowy. I niestety takie jest forum ze trzeba oceniac ludzi po ich wypowiedzi pisemnej i zachowaniu i nie masz innej opcji, skoro piszesz to jestes narazony na ocene i to wlasnie robie i jestem pewien ze co do oceny tego czlowieka sie nie myle bo widac to golym okiem. AHA i zeby byla jasnosc ja nie smieje sie z jego wygladu na rl czy cos, smieje sie z jego braku zycia towarzyskiego na przykladzie jego konta na nk (a jezeli juz tak mowisz o kuracji psychicznej, to sorry ale nie ma strony bez 2 postow minimum od wisza)

Wiszu nono ironizuj sobie dalej oszukuj sam siebie zreszta mi na tym nie zalezy ze zycie poswieciles zdobywaniu szacunku na morganie piszac chujowe poste na tibia.com i prowadzac muly na inq, wyjebane na ciebie xd a szacunku jak nie bylo tak nie ma

Ostatnio edytowany przez Im_Buck_i_came_to_fuck - 28-12-2009 o 11:38.
Im_Buck_i_came_to_fuck jest offline   Odpowiedz z Cytatem