Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2009, 12:35   #3163
PussyWizak
Użytkownik Forum

PussyWizak's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2009

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Azura
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kubek_ll Pokaż post
Ty kurwa jestes taki glupi czy tylko udajesz? nie wiem czy wiesz ale alynis i beiroc maja rs'a. i nie wiem czy wiesz ale taki alynis nie ma za duzego lvl'a wiec mega wy*****sta deduwa zajebala by go i jestes tak nie poinformowanym graczem i widze, ze nie wiesz, ze alynis jest charem Siwuszki i raczej nie bardzo dalaby rade biegac na mc na ob lamusie a beiroc i tak rozjebal by was w biegu buahahaha tak jak wymerosa ogara, a od nuriela i reszy to ty sie odpierdol bo i tak zrobili w wojnie wiecej niz ty. mowisz, ze nie widziales chara o nicku KUBEK
_ll na ob to wyobraz sobie, ze ja nie widzialem chara o nicku Pussywizak wiec s*******aj juz spac lamusie i nie pierdol tu farmazonow bo az sie czytac nie chce
Beiroc nie ma już od jakiegoś czasu rsa, a nawet jakby miał, to mógłby iść na Rexiousie, ale widać nawet bez war moda sie boi ;d;d

A Aylynisa i Siwuszka już wiele razy widziałem na akcji razem, wiec jak to możliwe? Na Alynisie gra jakiś tam jej chłopak, nawet na tym forum widziałem Konto Siwuszki, i drugie Alynisa, więc to chyba jednak nie ta sama osoba.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher
wasz leader nie wychodzil z chaty przez miesiac
PussyWizak jest offline   Odpowiedz z Cytatem