30-12-2009, 08:10
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom mag.: 9
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michalus
Kolejne Dziecko Neo, które nie potrafi przyjąć do wiadomości tego, że nie trzeba mieć skilli 100/100 żeby zrobić 80 lvl. Pewnie jesteś jednym z tych, którzy na Caście się do mnie pluli, że z takimi skillami może grać tylko boter ^^. Dlatego właśnie dostaliście bany z Casta  (oraz za spamowanie głupimi "wejdź w TP" gdy stałem przed nieoczyszczoną salą na POI)
Poza tym, jeden z noobków już napisał w sprawie mojego "b0ceNiA" nawet post na Forum.Tibia.com w dziale naszego serwera w którym Ci, którzy coś napisali, stanęli w mojej obronie 
Tak w ogóle to jestem 2 w skillu Sworda na serwie więc i tak nie jest źle ze skillami więc Nie udzielajcie się jeżeli mnie w ogóle nie znacie i nie widzieliście jak expuje!
Żeby nie było, że toczy się tutaj sama dyskusja, wrzucam screen, który zrobiłem (niestety o sekundę za późno) 2 dni przed POI 
<skrin>
|
Otóż nie, nie było mnie na twoim caście - nie wiem również jakie masz skille.
siema ziomy wrucilem z wakcji dzis z lasuw tropikalnych na mazurach bylo super i jestes szczensliwszy niz bylem przed wyjazdem chociaz ze nabawilem sie tam biegunki ale minela juz hehe i moge grac i dawac nowe skriny wiem ze sie ziomy cieszycie mojim powrotem do gry jak pujde expic to zrobie skriny i wam dam bo dzis wrucilem i odrazu chce wszystkich poinformowac hehe
pozdrawiam verius dragon ziom nessy i dejwy z astery i nie tylko
|
|
|
|