Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
Pelson, po co mam wchodzic z Toba w wymiane zdan skoro nawet nie wiesz kogo oklepali  . Zreszta to jest ostatnia moja odpowiedz do typa, ktory sra sie napisac swojego nicku z gry.
Wojtus, tak juz otwarcie napisales, ze sa z wami, dziwne bo ja z nimi jeszcze gadam o tym i jak narazie wszystko jest na najlepszej drodze.
Swoja droge nie moge z ludzi typu Abu loppez, Fosuhe -> ktorzy to pierwsi pisali do brazoli czy nie pomoc, a jak wchodzili na server to byla tylko "banan's from lucera will be free frags for us " etc. No ale cuz pozyjemy zobaczymy.
A i wojtku tak sie nie spinaj z tym war modem, bo to narazie wy go niechcecie podpisac 
|
jacku widze ze wielki huj wiesz. wiesz czemu ten warmode byl na tydzien ? bo urban niechcial na wiecej, a wiesz czemu niema teraz warmoda ? bo Urban powiedzial ze niemaja ludzi i czekamy do nowego roku. tak wiec juz stul dupe bo serio ty huj wiesz. i czekamy do nowego roku. i pozatym niewiem czy mozna wypowiedziec wojne jak lider niema pacca.
i nic nie pisalem ze br sa z nami. cos ostanio wyssysasz sobie duzo rzeczy z kutasa chyba