Zobacz pojedynczy post
stary 31-12-2009, 10:28   #18
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rybzor Pokaż post
Nie, po prostu Bękarty Wojny są tak słabe
Tak się zastanawiam, czy Ty aby nie pilnujesz, żeby zawsze mieć inne zdanie niż hoomik. Bo pierwszy raz słyszę taką opinię o tym filmie, wcześniej wydawała mi się nie do pomyślenia (nie żeby był jakimś filmem wszech czasów, ale tak słaby, żeby głupawa komedia była wg Ciebie lepsza?!).

Cytuj:
Zanim hoomik mi odpowie, że są pro, a Kac Vegas to gówno, to dopowiem, że znacznie szerszej ilości osób podobają się komedie, niż filmy wojenne i to m.in dlatego jest taki wynik.
Może, ja jednak byłem zaskoczony, kiedy zobaczyłem "The Hangover" z lepszym wynikiem w sondzie.

Oczywiście zagłosowałem na "Inglourious Basterds".

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wylansowany Pokaż post
To moje takie spostrzeżenie, że najczęściej zagranicznych nazw filmów używają osoby, które piracą je z torrentów. Mogę się mylić, ale tak bynajmniej zauważyłem .
Jeśli chodzi o mnie, jest to prawda. "Piracę" filmy z torrentów, bo chcę je oglądać w oryginale. W telewizji polskiej wszystkie puszczane są z lektorem, czego nie znoszę, a dystrybuowane w Polsce wydania DVD najczęściej mają dostępne tylko polskie napisy. A co mam zrobić, jak chcę angielskie?

Ostatnio edytowany przez Litawor - 31-12-2009 o 10:39.
Litawor jest offline   Odpowiedz z Cytatem