Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rybzor
Nie, po prostu Bękarty Wojny są tak słabe 
|
Tak się zastanawiam, czy Ty aby nie pilnujesz, żeby zawsze mieć inne zdanie niż hoomik. Bo pierwszy raz słyszę taką opinię o tym filmie, wcześniej wydawała mi się nie do pomyślenia (nie żeby był jakimś filmem wszech czasów, ale tak słaby, żeby głupawa komedia była wg Ciebie lepsza?!).
Cytuj:
Zanim hoomik mi odpowie, że są pro, a Kac Vegas to gówno, to dopowiem, że znacznie szerszej ilości osób podobają się komedie, niż filmy wojenne i to m.in dlatego jest taki wynik.
|
Może, ja jednak byłem zaskoczony, kiedy zobaczyłem "The Hangover" z lepszym wynikiem w sondzie.
Oczywiście zagłosowałem na "Inglourious Basterds".
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wylansowany
To moje takie spostrzeżenie, że najczęściej zagranicznych nazw filmów używają osoby, które piracą je z torrentów. Mogę się mylić, ale tak bynajmniej zauważyłem  .
|
Jeśli chodzi o mnie, jest to prawda. "Piracę" filmy z torrentów, bo chcę je oglądać w oryginale. W telewizji polskiej wszystkie puszczane są z lektorem, czego nie znoszę, a dystrybuowane w Polsce wydania DVD najczęściej mają dostępne tylko polskie napisy. A co mam zrobić, jak chcę angielskie?