Zobacz pojedynczy post
stary 31-12-2009, 10:48   #819
Dupca
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 07 2009

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pacz_knight Pokaż post
@up
Tekken? Nic nowego procz kilku postaci i odswiezonej grafiki nie doszlo. Juz dawno znudzila mi sie ta seria gier - jest po prostu za malo dynamiczna jak dla mnie. To samo tyczy sie Soul Calibura...
Naruto TBB przeszedlem cale i nie wydaje mi sie zeby byla to dobra bijatyka. Owszem, gra na poziomie fabularnym (story mode) jest po prostu gratka dla fana M&A, jak rowniez calej tej serii, ale niestety pojedynki w tej grze, to byla czysta kpina ze strony tworcow. ;/
Przyszedl mi wczoraj na mysl Dragon Ball Burst Limit... Niewiem, nie gralem w ta gre, sam nie przepadam za tym animcem, ale widzac gameplaye to gierka moze byc calkiem niezla.
Ktos gral, poleca? ;p
Nowy tekken jest właśnie strasznie dynamiczny, co w ogóle nie pasuje do charakteru serii. W poprzednich odsłonach było dużo więcej taktyki. Teraz jest bound (w sumie nic nie daje) i rage a to już w ogóle jest porażka i najgłupszy pomysł jaki mógł przyjść do głowy ludziom z Namco. Do tego nowe postacie są też żałosne (android rzucający głową i grubas który jest strasznie szybki). Ogólnie nowy tekken jest dla mnie słabą grą ale niestety rynek wymusza takie zachowania aby gra była efektowna i przystępna. Po za tym pad do X-a jest beznadziejny jeśli chodzi o bijatyki i sama konsola nie ma ciekawych bijatyk (jeśli nie interesuje cię SF i SC), możesz spróbować pograć w DoA4, przyjemna gra. W DB nie grałem.
Dupca jest offline   Odpowiedz z Cytatem