Tak te noobki mialy 100 lvle i uwziely sie namnie bo zabilem 2 palladynow i 2 sorcow razem z kolegom i niestety bylem hunted trzymalem sie 20 min poszly all uh ale niedalem im ich proste a ten demon to test server tak jak i te 5 noobkow
Dzieki za komentaz Pozdro
--------------------------------------------------------------------------
Aha sol niemysl ze niechcialem zebys wrucil bo chcialem ale co by mi to dalo jak sam sie zabiles i tym bardziej niezalogowales sie juz, chcialbym bardzo zebys wrucil bo ciebie z lordem poznalem jako 1 w tej gzre
teraz niemam juz z kim chodzic na hunty a przeciez poto kazales nabijac mi lvle sry za wszystko co bylo nie tak ale nerwy czasami tez byly np odejscie twoje z naszej gildi i skasowanie mnie i lorda z vip list szkoda ze w tamten dzien nieposzedles zemnom na Dle bo teraz juz nigdy z tobom niepujde ani napewno z nowym ownerem ktory kupi zniszczy i odejdzie skasuj to ze sprzedajesz bo dostaniesz bana za handlowanie acc moze to jest pedalskie i ten kolo sie docepi ale kocham cie sol :* byles na dobrych poczatkach dlamnie jak brat niestety musze powiedziec cya
Sry nane wiem ze to temat nie na tematy osobiste ale niemam mu gdzie tego powiedziec sry.